Windows 11'den Windows 10'a dönerken mavi ekran

ISO dosyasını indirip Rufus ile yazacaksın, USB ile sistemi açacaksın. Önyükleme kısmı vs. hepsi USB üzerinden gerçekleşecek.

Dün gece ISO dosyasını indirmeye açık bıraktım PC'yi bugün açtığımda bana recovery your PC needs to ve repaired hatası veriyor.

Bu hata düzeldi ama ben dosyaları alacağım ama kullanmaya devam etmek istiyorum bilgisayarı bir daha formatlamak istemiyorum illaki dosyalari alip formatlamam mi lazım?

Son düzenleme:
Bu hata düzeldi ama ben dosyaları alacağım ama kullanmaya devam etmek istiyorum bilgisayarı bir daha formatlamak istemiyorum illaki dosyalari alip formatlamam mi lazım?
Bilgisayarı formatlamadan açma gibi bir şansın varsa lütfen dene. Ben sana çözüm yolu sunmaya çalışıyorum dostum. Dinlemek zorunda değilsin bu noktada. Eğer ki sisteme erişme yolu bulabiliyorsan onu dene ve bilgisayarını kullanmaya devam et.

Açtım USB'yle bilgisayarı ama alacağım dosyalari nasıl alacağım? Çok fazla GB.
@181951 yardımcı olabilir misiniz?

Rufus'a ISO'yu normal yazdirsam formati dosyalarım gitmeden atabilir miyim?

Son düzenleme:
Açtım USB'yle bilgisayarı ama alacağım dosyalari nasıl alacağım? Çok fazla GB.
@181951 yardımcı olabilir misiniz?

Rufus'a ISO'yu normal yazdirsam formati dosyalarım gitmeden atabilir miyim?

Sağlıklı olmaz, eski bilgisayarındaki depolama birimini tak bilgisayarına dosyalarını yedekleyip temiz kurulum yap.

Sağlıklı olmaz, eski bilgisayarındaki depolama birimini tak bilgisayarına dosyalarını yedekleyip temiz kurulum yap.

Dosyalarim gitmeden formatı atabilirsem sonrasinda depolama birimini takip yedekleyip yapabilirim ama oluyor mu onu bilmiyorum?

Dosyalarim gitmeden formatı atabilirsem sonrasinda depolama birimini takip yedekleyip yapabilirim ama oluyor mu onu bilmiyorum?
Dediğim gibi format ekranında herhangi bir diski biçimlendirmezsen dosyaların gitmez. Ama bu da sağlıklı değil. İşe yarar mı bilmiyorum onu da açıkçası. Denemek istersen ve işe yararsa tekrardan üstüne temiz kurulum yap. Ama USB takıp sisteme erişmişken daha fazla zahmete girmek yerine direkt diski takıp yedekleme yapmak daha kolay duruyor. Seçim sana kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…