Windows 11'den Windows 10'a dönülebilir mi?

VreaXC

Femtopat
Daha fazla  
Şahsi bilgisayarımda çözümünü asla bulamadığım bazı sorunlar var. Örnek vermek gerekirse; Microsoft Store'da "incelemeler" bölümü yok, nedense puan da veremiyorum. Saçmalık yani. Belki bunun gibi birkaç sorun Windows 11'de düzelir diye geçmek istiyorum ama geri Windows 10'a dönebilir miyim endişesi var içimde çünkü şu anlık temelli Windows 11'i kullanmak istemem.

Insider Preview'den geldiyseniz kurtarma ekranında geri dön seçeneği var oradan dönebilirsiniz.

Şahsi bilgisayarımda çözümünü asla bulamadığım bazı sorunlar var. Örnek vermek gerekirse; Microsoft Store'da "incelemeler" bölümü yok, nedense puan da veremiyorum. Saçmalık yani. Belki bunun gibi birkaç sorun Windows 11'de düzelir diye geçmek istiyorum ama geri Windows 10'a dönebilir miyim endişesi var içimde çünkü şu anlık temelli Windows 11'i kullanmak istemem.
30 gün geçmediyse evet dönülebilir. Birde Insider olması lazım döndürmek için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video faydalı olabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı