Windows 11'den Windows 10'a dosya kaybı olmadan nasıl dönülür?

Mustafaulutaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki ay önce Windows 11'e yükselttim bilgisayarı. Ama artık saçma sapan hatalar donmalar oluyor bilgisayarda. Ayarlardaki geri dön özelliği de sadece 10 gün geçerli olduğu için ayarlardan geri dönemiyorum. Bilgisayarda bir ton oyun dosya program vb. oluğu için uğraşmak istemiyorum tekrar. Yani dosya kaybı olmadan Windows 10'a dönmenin başka yolu var mı? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Maalesef. 10 günü geçtiyse formatsız dönemezsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki ay önce Windows 11'e yükselttim bilgisayarı. Ama artık saçma sapan hatalar donmalar oluyor bilgisayarda. Ayarlardaki geri dön özelliği de sadece 10 gün geçerli olduğu için ayarlardan geri dönemiyorum. Bilgisayarda bir ton oyun dosya program vb. oluğu için uğraşmak istemiyorum tekrar. Yani dosya kaybı olmadan Windows 10'a dönmenin başka yolu var mı? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Hocam, o kadar övdüğüm bir işletim sistemidir Windows 11, ve aynen zamanla Windows 11 kafayı yemeye başladı, benim HDD'yi inanılmaz yoruyordu, disk sürekli işlem yapar gibi dönme sesleri çıkarıyordu, "bozuldu sadece depolama olarak kullanılıyor." sonra Windows 7'e geri döndüm :D özellikle son güncellemeden sonra çok fazla sorunlu olmaya başladı Windows 11.

Maalesef. 10 günü geçtiyse formatsız dönemezsiniz.
Çift disk yapıp dosya taşıma olayı var mı dönerken de ? 5 megabit internet hızı var yurtta kalıyorum benim için tam bir zulüm olur.
Hocam, o kadar övdüğüm bir işletim sistemidir Windows 11, ve aynen zamanla Windows 11 kafayı yemeye başladı, benim HDD'yi inanılmaz yoruyordu, disk sürekli işlem yapar gibi dönme sesleri çıkarıyordu, "bozuldu sadece depolama olarak kullanılıyor." sonra Windows 7'e geri döndüm :D
Bende garip bir yavaşlığa sebep oldu bazı programlar çok geç açılıyor bazıları donup kalıyor. Bu arada Monster Abra A5 V17.1 kullanıyorum. Sadece benim PC de olmuş olabilir.

Çift disk yapıp dosya taşıma olayı var mı dönerken de? 5 megabit internet hızı var yurtta kalıyorum benim için tam bir zulüm olur.

Hocam benimki tam bir rezalet :D
Bende garip bir yavaşlığa sebep oldu bazı programlar çok geç açılıyor bazıları donup kalıyor. Bu arada Monster Abra A5 V17.1 kullanıyorum. Sadece benim PC de olmuş olabilir.

Benimki toplama kasa, E7500 işlemcili DDR2 bir sistem, son güncellemeye kadar hiçbir sorun yoktu, son güncellemeden sonra HDD yandı :D

Hocam benimki tam bir rezalet :D

Benimki toplama kasa, E7500 işlemcili DDR2 bir sistem, son güncellemeye kadar hiçbir sorun yoktu, son güncellemeden sonra HDD yandı :D
Hocam sizin yine iyiymiş biz artık dumanla haberleşmeyi düşünüyoruz. Rezillik ektedir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı