Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #11 Silinir mi bilmiyorum ama Windows 10 sürücüleri Windows 11 için gayet de uyumlu çalışıyor. Tek bunu biliyorum. O yüzden sürücünün silinmesine gerek yok. Zaten çoğu sürücü Windows 10 sürücüsü ile aynı.
Silinir mi bilmiyorum ama Windows 10 sürücüleri Windows 11 için gayet de uyumlu çalışıyor. Tek bunu biliyorum. O yüzden sürücünün silinmesine gerek yok. Zaten çoğu sürücü Windows 10 sürücüsü ile aynı.
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 9 Nisan 2022 #12 SeniYazdım dedi: Ayarlardan Windows 10'a düşürme yaparsanız gitmez ama USB bellek le format kurulum yaparsanız gider. Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden otomatik olarak inecektir gitse bile Windows Update üzerinden yükleniyor sürücüler.
SeniYazdım dedi: Ayarlardan Windows 10'a düşürme yaparsanız gitmez ama USB bellek le format kurulum yaparsanız gider. Genişletmek için tıkla... Kendiliğinden otomatik olarak inecektir gitse bile Windows Update üzerinden yükleniyor sürücüler.