benbirgokayim Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Bilgisayarimda daha fazla performans almak icin ne yapabilirim? Genelde Valorant ve Minecraft oynuyorum Minecraft'ta normalde 140 FPS aliyordum. Ancak Windows 11'den Windows 10'a gecince FPS'im çok düştü. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Bilgisayarimda daha fazla performans almak icin ne yapabilirim? Genelde Valorant ve Minecraft oynuyorum Minecraft'ta normalde 140 FPS aliyordum. Ancak Windows 11'den Windows 10'a gecince FPS'im çok düştü.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 benbirgokayim dedi: Bilgisayarimda daha fazla performans almak icin ne yapabilirim? Genelde Valorant ve Minecraft oynuyorum Minecraft'ta normalde 140 FPS aliyordum. Ancak Windows 11'den Windows 10'a gecince FPS'im çok düştü. Genişletmek için tıkla... Sistem? Güç ayarları yapıldı mı?
benbirgokayim dedi: Bilgisayarimda daha fazla performans almak icin ne yapabilirim? Genelde Valorant ve Minecraft oynuyorum Minecraft'ta normalde 140 FPS aliyordum. Ancak Windows 11'den Windows 10'a gecince FPS'im çok düştü. Genişletmek için tıkla... Sistem? Güç ayarları yapıldı mı?
8 806041 Picopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 330 Çözümler 7 23 Ağustos 2024 #3 Driverlari kurdun mu?
benbirgokayim Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #4 806041 dedi: Driverlari kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayir hic bir seye dokunmadim DestroyEverything dedi: Sistem? Güç ayarları yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
806041 dedi: Driverlari kurdun mu? Genişletmek için tıkla... Hayir hic bir seye dokunmadim DestroyEverything dedi: Sistem? Güç ayarları yapıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır
8 806041 Picopat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 330 Çözümler 7 24 Ağustos 2024 #5 benbirgokayim dedi: Hayir hiçbir seye dokunmadim. Hayır. Genişletmek için tıkla... Formattan sonra driverlar gibi yapılması gereken ayarlar var bunları yapmazsanız hiçbir şekilde oyun oynamazsınız Rehber: Format sonrası yapılması gerekenler
benbirgokayim dedi: Hayir hiçbir seye dokunmadim. Hayır. Genişletmek için tıkla... Formattan sonra driverlar gibi yapılması gereken ayarlar var bunları yapmazsanız hiçbir şekilde oyun oynamazsınız Rehber: Format sonrası yapılması gerekenler
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #6 benbirgokayim dedi: Hayir hic bir seye dokunmadim Hayır Genişletmek için tıkla... Güç ayarlarını da yap denetim masasından yüksek performansa çek.
benbirgokayim dedi: Hayir hic bir seye dokunmadim Hayır Genişletmek için tıkla... Güç ayarlarını da yap denetim masasından yüksek performansa çek.