Windows 11'den Windows 10'a geçmek

Tugra07

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 1005g1 / 4gb ram / intel uhd 620(128mb vram)
RAM
4 gb
İşlemci
i3 1005g1
Selam, aşağıda attığım sistemime yakında bir 4 GB RAM ekleyeceğim ama şu anki hal ile soruyorum. Forumdaki bir arkadaş olması lazım, sistemimin Windows 11 için eksik olduğunu, en azından bir 16 GB RAM gerektiğini söylemişti. Uzun zamandır Windows 11'deyim ama bu diyişi aklımı karıştırdı. Sizce ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-16 151337.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-16 151337.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 68
  • Ekran görüntüsü 2023-06-26 192408.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-26 192408.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 62
Windows 11 yeni ve modern olduğu için çok RAM yiyebilir. Stabilite açısından Windows 10 daha iyi.

16 GB RAM de çok demiş arkadaşın sisteme göre bu tabii değişir ancak, 4 GB ile de Windows 11 kullanılmaz yani. Daha hafif windows sürümleri var. Onlar daha az ram kullanır.

Sisteminiz zaten baya düşük o yüzden, Windows 10 Hatta windows 8.1 bile kullanılır.

Selam, aşağıda attığım sistemime yakında bir 4 GB RAM ekleyeceğim ama şu anki hal ile soruyorum. Forumdaki bir arkadaş olması lazım, sistemimin Windows 11 için eksik olduğunu, en azından bir 16 GB RAM gerektiğini söylemişti. Uzun zamandır Windows 11'deyim ama bu diyişi aklımı karıştırdı. Sizce ne yapmalıyım?

Windows 11'in tiny11 versiyonuna bakabilirsiniz.

İşkence çekmek için mi Windows 11 kullanıyorsunuz?
Windows 10 basın sisteme en yakın zamanda.

Oyun oynamıyorsanız 4 GB Win 11 için yeterli fakat oyun oynuyorsanız en az 12 GB tam olması lazım.

Oyun oynamıyorsanız 4 GB Win 11 için yeterli fakat oyun oynuyorsanız en az 12 GB tam olması lazım.
Oynuyorum :( Yakın zamanda 4 ya da 8GB ekleme yapacaktım zaten

Ekleme yaparsam sıkıntı olmaz mı diyorsunuz?

Windows 11 yeni ve modern olduğu için çok RAM yiyebilir. Stabilite açısından Windows 10 daha iyi.

16 GB RAM de çok demiş arkadaşın sisteme göre bu tabii değişir ancak, 4 GB ile de Windows 11 kullanılmaz yani. Daha hafif windows sürümleri var. Onlar daha az ram kullanır.
4gb ram eklemesiyle daha rahat olur mu dersiniz? Açıkçası 10a geri indirmek için çok fazla uğraşacağım+ bilmiyorum

Ekleme yaparsam sıkıntı olmaz mı diyorsunuz?

4gb ram eklemesiyle daha rahat olur mu dersiniz? Açıkçası 10a geri indirmek için çok fazla uğraşacağım+ bilmiyorum
12 GB yapacaksınız Valoran CS 2 ve diğer düşük sistem gereksinimli oyunlara yeter. Fakat hikayeli oyunlar için en az 16 GB.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı