Windows 11'den Windows 10'a geçmek

Disk yöneticisinden diski böl.

Phoenix Lite 11 ya da X-Lite 11 FBConan ISO indir. Rufus'la USB'ye yazdır. At formatı farkı gör kardeş. RAM kullanımını görünce şaşıracaksın ki 16 GB RAM var bende.
Bilgisiyarı oyun amaçlı kullanıyorum (eski oyunlar) Yaklaşık 1.5 senedir win11 deyim ve bir sıkıntı yaşamadım. Gerek olmadığını mı söylüyorsun?

Bu video ile geçtim ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende harici hdd var 1TB . Ona yedeklesem? olur mu?

Bu video ile geçtim ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam nasıl yedekleme yaptınız, videoda bahsetmemiş de söyleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorum (eski oyunlar) Yaklaşık 1.5 senedir Windows 11 deyim ve bir sıkıntı yaşamadım. Gerek olmadığını mı söylüyorsun?

Bende harici HDD var 1TB. Ona yedeklesem? Olur mu?

Hocam nasıl yedekleme yaptınız, videoda bahsetmemiş de söyleyebilir misiniz?

AOMEI Backupper isimli uygulama ile sistem yedeğini alabilirsin. ISO ve portable sürümü de mevcut. Sistemin yedeğini al. Sonra dediğim Phoenix veya xlite 10-11'lerden birini indir kur. Farkı göreceksin. 2 GB RAM olan laptopta RAM kullanımı 1GB bile yok. Gerisini sen düşün. Bir daha Microsoft'un saçma sapan uygulamalarla doldurduğu sistemi kullanmayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı