Windows 11'den Windows 10'a geçmeye değer mi?

Fatihkerem0023

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum. Herkes sorunlu diyor. Windows 10'a geçmeli miyim acaba?

Sistem:

3060 Ti + 5600X + 16 GB RAM + A520M-A Pro anakart.

Herkesin dediğine göre hareket etmen yanlış bana kalırsa. Windows 11'i 3 ay ve belki daha fazladan kullanıyorum, geçmeni önermiyorum W10'a.

Windows 10 performans konusunda daha stabil, hatalar ile karşılaşma olasılığınız çok daha düşük.

Windows 11'in ilk çıktığı zamana bakılırsa bayağı ilerleme kaydedildi. Yine de Microsoft, Windows 11'i tam anlamıyla adam edene kadar Windows 10 kullanmanızı öneriyorum.

Sıkıntı yoksa durduk yere niye geçeceksiniz? Adam milattan önce kalan PC ile deniyor tabii kasıyor sonra Windows 11 kötü diyor. 5 aydır kullanıyorum akıyor resmen. Bir tek sorun yok.

Şu güne kadar birçok sistem geldi geçti ama bir tek Windows 11 seçici davranan bir sistem misal Vista herkes de berbattı. Ama 11 bildiğin seçiyor sevmediği eski bir donanım varsa dikiş tutmuyor.

Ama istediği donanım varsa yağ gibi akıyor. Bu donanıma sahip ama sorun yaşayan da olursa artık orada iş başka noktalarda kullandığı sistem parça model veya sürücü? Sistemini iyi kullanabiliyor mu gibi birçok şey var. Adam parayı vermiş 50K'lık sistem yapmış ama sürücü yüklemeyi bilmiyor misal aldığı günden beri ekran kartı güncellemesi yapmamış. Veya chipset sürücü diyorsun bilmiyor vs gibi.

Siz siz olun kendiniz karar verin. Her PC de her sistem de farklı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı