AGSEYF Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #11 Eğer sistem kasmıyorsa w10 a geçmeye gerek yok. Ben i7 3060ti sistemle ortalama 3 fps civarı kayıp yaşadım yani o kadarda fark yok. P.S. Sistemim güçlü olduğundan az kayıp aldıysam beni düzeltin.
Eğer sistem kasmıyorsa w10 a geçmeye gerek yok. Ben i7 3060ti sistemle ortalama 3 fps civarı kayıp yaşadım yani o kadarda fark yok. P.S. Sistemim güçlü olduğundan az kayıp aldıysam beni düzeltin.
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #12 AGSEYF dedi: Eğer sistem kasmıyorsa Windows 10'a geçmeye gerek yok. Ben i7 3060 Ti sistemle ortalama 3 FPS civarı kayıp yaşadım yani o kadar da fark yok. P. S. Sistemim güçlü olduğundan az kayıp aldıysam beni düzeltin. Genişletmek için tıkla... Bende hiç kasma yok sadece sorunlu diyorlar aklım karıştı.
AGSEYF dedi: Eğer sistem kasmıyorsa Windows 10'a geçmeye gerek yok. Ben i7 3060 Ti sistemle ortalama 3 FPS civarı kayıp yaşadım yani o kadar da fark yok. P. S. Sistemim güçlü olduğundan az kayıp aldıysam beni düzeltin. Genişletmek için tıkla... Bende hiç kasma yok sadece sorunlu diyorlar aklım karıştı.