Windows 11'den Windows 10'a geri dönüş hikayesi

Her şey tasarım değildir. Windows 11 tasarımı güzel olabilir ama çok sorunu var. Tıpkı Windows Vista gibi.

Her şey tasarım değildir. Windows 11 tasarımı güzel olabilir ama çok sorunu var. Tıpkı Windows Vista gibi.

Vista aslında sorunu yoktu. Sadece GPU yerine CPU kullanarak render alması hantallaştırıyordu Vista'yı.

Hepsi uyuyor bileşenlerimin Windows 11 için.

Yanlış anlaşılmasın ben Windows 11 uyumluluk testinden bahsetmiyorum. Donanım üreticinizin tavsiye ettiği uyumdan bahsediyorum. Aşağıda kendi board'ımın uyumluluğundan birkaç örnek bırakacağım, örnek olarak.

Dosya Ekleri

• GPU.jpg
    261,5 KB · Görüntüleme: 76
  • HDD.jpg
    267,3 KB · Görüntüleme: 72
  • RAM.jpg
    269,4 KB · Görüntüleme: 71
Sistem özelliklerin, RAM miktarın nedir? İşlemcin kaçıncı nesil? Gayet stabil ben memnunum. 10.nesil intel işlemci ile kullanıyorum. Resmi destekli olmayan işlemcilerle pek verim alınabileceğini sanmıyorum. Özellikle 11.nesil ve sonrası intel işlemciler Windows 11 için özel olarak optimize ediliyor. Bir moderatörün her ne kadar yeni veya eski sistem özelliklerini belirtmeden Windows 11'i kötülemesi hoş olmamış.

O kadar detaylı bilgiye sahip değilim hocam ASUS X515ep kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…