Windows 11'den Windows 10'a geri geçilmeli mi?

Ben geçtim çok daha rahatım.

Dostlar şu an Windows 10'a geçtim, bakalım 1 hafta deneyeceğim genelde 1 haftada belli ediyordu Windows 11'de mavi ekran kendini. Şu 1 haftayı atlatalım bir şey olmazsa gerçekten Windows 11'den kaynaklıdır. Buraya yazarım tekrar teşekkürler

Ben de geçmeyi düşünüyordum. İlk defa bilgisayarın yavaşladığını hissettim.

Ya daha en basitinden masaüstündeyken ekranın sol tarafına tıklanmıyor bazen. Bu bug ilk sürümden beri devam ediyor yeni güncellemede de hala var. Sol tarafa tıklanmamasının sebebi de widget kaynaklı çünkü widgetların denk geldiği kısımlara tıklanmıyor zaten widgetları aç kapa yapınca düzeliyor. Sadece bende mi var bu sorun anlamadım

Buglar beni çok rahatsız etmemişti şu 1 yılda fakat şu son 3 aydır burnumdan getirdi gelen her güncellemeyle format mı atılır arkadaş.

Geçen gün bi konuda win11 kötüledim diye toxiclemişlerdi beni bi konuda.
Aslanlar bu konuyada baksanıza.
Bu arada win 11 en kötü işletim sistemi;
dosya gezgini hatası, mavi ekran, oyunlarda yavaşlama, işletim sistemi stabil olmaması.
Belirli hatalardan bazıları.

Hocam bende de var sürekli widget bölümüne basıyorum.

İşletim sistemi yüzünden birini toxiclemek ne kadar saçma bir şey, ondan daha saçma olan şey ise işletim sistemi fanboyluğu mu yapılır? Ben hayatımda yemediğim kadar mavi ekranı 3 ayda Windows 11'in saçma sapan güncellemeleriyle yedim. Oysa Windows 11'i seviyorum fakat hala stabil değil, daha doğrusu stabildi ve güncellemelerle mahvetmeye başladılar resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…