Windows 11'den Windows 10'a geri geçtiğimizde Windows 10'nun kodu çalışır mı?

GamerTR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: RYZEN 7 5800H GPU: RTX 3060 RAM: 64GB DDR4 3200MHZ
RAM
16 GB 3200 MHZ DDR4
SSD veya HDD modeli
1 TB NVME SSD
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
RYZEN 7 5800H
Merhaba daha 2 gün önce Windows 11'e geçtim yeni diye ama kabus gibiydi hiçbir şey düzgün değil alıştığımın dışında Windows 10'a geri dönersem eğer Windows 10 aktivasyon kodunu kullanabilir miyim?

Evet kullanabilirsin. Ortak keyler. Fakat tavsiyem widows 11'e alışman. Çünkü 2 yıl sonra Windows 10 tamamen atıl olacak.

Windows 10 tamamen atıl olacak.
Desteği bittiği anda atıl olmuyor. Windows 11 ile Windows 10'un çekirdeği neredeyse aynı olduğu için
Windows 11'i sadece bir görünüm güncellemesi olarak düşünebiliriz. Windows 11 desteklenmiyorsa
geçmeyin zaten.

Peki Windows 11'i az da olsa Windows 10 benzetebilirim

Sevgili dostum lütfen yanlış bilgilendirme yapma. Windows 11'in çıkma sebebi zaten başlı başına Kernelda yapılan çok kritik değişiklikler. Normal şartlarda Microsoft 10 üzerine hiç bir işletim sistemi çıkartmayacaktı. Fakat yapılan köklü değişiklikler dolayısıyla farklı işletim sistemi adıyla gitmeye karar verildi. Windows 10 ile Windows 11'in ram yönetimi bile baştan aşağı farklıdır. Etkili bir bilgisayarda ikisinin oyun performansı bile bambaşkadır.

O yüzden görünüm güncellemesi tabiri baştan aşağı doğru değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…