Windows 11'den Windows 10'a nasıl geçilir?

gumusenes355

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel n4000
4 gb ram
UHD 600
RAM
4
SSD veya HDD modeli
toshiba
Ekran kartı
uhd 600
İşlemci
intel celeron n4000
Windows 11'e geçeli çok oldu ve artık sistemi yavaşlattığı için en hafif Windows 10 sürücüsünü indirmek istiyorum ama bu işlem için USB almam gerekli mi bilmiyorum ama Windows 10'un kendi sitesinden Windows 10 22H2 indirmeye çalıştığımda kurulum yardımcı izin vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şey var Windows 10 Media Creation Tool oradan direk usbyede atabiliyosun USB falan yoksada direk yükleyip Windows 10 geçebiliyosun dosyalar saklansınmı saklanmasınmı diye de soruyor.

Bakıyorum.

Hocam peki en hafif sistemi indirmek istiyorum hangi sürüm ve nasıl indirebilirim?

bu araç bilgisayarı güncelleştirimez diyor

Son düzenleme:
Windows 11 in en büyük sorunu bu sistemi çabuk yavaşlatıyor hala da çözülemedi İsterseniz Windows 10 u indirip direk geçebilirsiniz Media creation tool bazen çalışmayabilir. bu durumda alternatif yöntem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Windows 10 u usb ye yazmak (8gb lık usb) yeterli olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…