Windows 11'den Windows 10'a nasıl geçilir?

Lafeuga1

Femtopat
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyordum ama bir SSD'de bir sorun çıktığı için SSD değiştirdim ve Windows 11 kuruldu ama lisans yok. Tekrar Windows 10'a geçiş yapmak istiyorum. Bazı ayarları açıp kapatamıyorum. Sağ altta Windows'u etkinleştir gibi şeyler olmadan nasıl geçiş yaparım?

Windows 10'a sadece formatlayarak dönebilirsiniz. Windows 10'da Key'iniz olsaydi 11'de de geçerli olmalıydı. MAK key ise dönseniz bile etkinleşmeyecektir bence.

Eğer etkinleştirmek isterseniz bende etkinleştirmeyle ilgili konu açmıştım. Üstteki arkadaş bana da yardımcı oldu etkinleştirdi (HWID) tekrar teşekkür ederim.

Herkesin kullandığı otomatik yol:

Alternatif Manuel yol:

Windows 10'a sadece formatlayarak dönebilirsiniz. Windows 10'da Key'iniz olsaydi 11'de de geçerli olmalıydı. MAK key ise dönseniz bile etkinleşmeyecektir bence.

Eğer etkinleştirmek isterseniz bende etkinleştirmeyle ilgili konu açmıştım. Üstteki arkadaş bana da yardımcı oldu etkinleştirdi (HWID) tekrar teşekkür ederim.

Herkesin kullandığı otomatik yol:

Alternatif manuel yol:

Herkesin kullandığı otomatik yolda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bir oyun için Windows 10'a geçiş yapıyorum bu konuları tam bilmiyorum lisanslı oluyor mu?

Herkesin kullandığı otomatik yolda herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Bir oyun için Windows 10'a geçiş yapıyorum bu konuları tam bilmiyorum lisanslı oluyor mu?
Karşılaşan hiç görmedim 1 tuşla her şeyi hallediyor.
Evet yaptiktan sonra lisanslı oluyor.
İsterseniz formattan önce yapın sonra format atın format atılsa dahi etkin kalıyor diye biliyorum.

Ayrıca Windows 10'un desteği bitti LTSC sürümleri 2030'lara kadar güvenlik desteği var. İsterseniz tercih edebilirsiniz.

Karşılaşan hiç görmedim 1 tuşla her şeyi hallediyor.
Evet yaptiktan sonra lisanslı oluyor.
İsterseniz formattan önce yapın sonra format atın format atılsa dahi etkin kalıyor diye biliyorum.

Ayrıca Windows 10'un desteği bitti LTSC sürümleri 2030'lara kadar güvenlik desteği var. İsterseniz tercih edebilirsiniz.

Benim Windows 10 ve lisans için sizin attığınız kullanmam yeterli mi? İlk defa yapacağım da ve LTSC sürümleri nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı