Windows 11'e 2022 yazında geçilir mi?

Paint Mehmet

Hectopat
Daha fazla  
18.06.2022 Windows 11 kullanıcıları şu anda Windows 11'e geçilebilir mi?

Neden geçilmesin. Birkaç aydır kullanıyorum 1-2 özelliğin eksikliği dışında sorun hissetmedim.

RTM sürüm çıktığından beridir kullanıyorum ve memnunum fakat 22H2'yi beklemeni öneririm bayağı iyi diyorlar. Ayrıca sistemin destekliyorsa geçmen daha iyi olur yoksa sorunlar yaşayabilirsin.

RTM sürüm çıktığından beridir kullanıyorum ve memnunum fakat 22H2'yi beklemeni öneririm bayağı iyi diyorlar. Ayrıca sistemin destekliyorsa geçmen daha iyi olur yoksa sorunlar yaşayabilirsin.
Niye sorun yaşasın ki ?

Bilgisayarı yaz geldiği için oyun ve dizi üzerine kullanıyorum RTM sürüm sizce FPS kaybı veya bazı oyunların açılmasında sıkıntı yaşatır mı?

Bilgisayarı yaz geldiği için oyun ve dizi üzerine kullanıyorum RTM sürüm sizce FPS kaybı veya bazı oyunların açılmasında sıkıntı yaşatır mı?
Sanmam şuanki sürüm de gayet stabil, 10 ile performans açısından pek bir fark bulundurmasa da az bir şey daha iyi hissettiriyor.

Benim bilgisayarım Intel Core2 Quad Q8200 ve canavar gibi çalışıyor (bilgisayarda SSD olduğun belireyim HDD performansını bilmiyorum) üstelik internete ilk sızdığından beri kullanıyorum bir problemim olmadı hatta bana göre Windows 10'dan daha performanslı gibi geldi bir ara Windows 10'a dönmeyi denemiştim fakat yavaş gelmişti. Bence bir deneyebilirsin yine de sana kalmış tabii ayrıca şunu da belirteyim bazılarında hiç sorun çıkarmazken bazılarında nedense sorunsuz günü geçmiyor ilginç.

Bildiğim kadarıyla windows 10 dan daha fazla ram kullanıyormuş. Gözle görülür bir artış var mı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…