Windows 11'e artık geçilir mi?

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8
Ekran kartı
1660Ti
İşlemci
i3-10105F
Bu durum hakkında birçok konu ve yorum olduğunu biliyorum ama güncel olarak bilgi almak istediğim için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Sistem özelliklerim bu şekilde ve Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçersem performans düşüklüğü veya farklı bir sorunla karşılaşır mıyım?

Bu durum hakkında birçok konu ve yorum olduğunu biliyorum ama güncel olarak bilgi almak istediğim için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Sistem özelliklerim bu şekilde ve Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçersem performans düşüklüğü veya farklı bir sorunla karşılaşır mıyım?
Bence geçilebilir.

Ryzen 5 3600 , GTX 1060 ile yaklaşık bir senedir kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Fakat bir daha kuracak olsam Win10 kurarım. Sebebi herhangi bir yavaşlık veya ağırlık değil sadece Windows 10'un arayüz ağırlığı daha hoş geliyor bana. Windows11 bir tık daha mobile benziyor bence.

Geçebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamazsınız.

Windows 11 artık 10'dan daha hızlı ve stabil çalışıyor geçen günlerdeki Windows 10 cihazların çökmesi gibi durumları göze alırsak 11 daha iyi bir seçim hem yeni nesil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı