llemarx Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Windows 11'e GPU sürücüsü kurulabiliyor mu? Valorant ve CS:GO gibi oyunları deneyen oldu mu? Eğer olduysa nasıl sonuç aldığını söyleyebilir mi?
Windows 11'e GPU sürücüsü kurulabiliyor mu? Valorant ve CS:GO gibi oyunları deneyen oldu mu? Eğer olduysa nasıl sonuç aldığını söyleyebilir mi?
Çözüm AJFA 16 Haziran 2021 GTX 1660Ti sürücüsünü otomatik kurdu. Sonrasında DDU ile silip kendim tekrar başarıyla güncelledim. CS:GO'yu denemedim ama Valorant'ta sıkıntısız bir maç derecesiz oynadım.
GTX 1660Ti sürücüsünü otomatik kurdu. Sonrasında DDU ile silip kendim tekrar başarıyla güncelledim. CS:GO'yu denemedim ama Valorant'ta sıkıntısız bir maç derecesiz oynadım.
G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 16 Haziran 2021 #2 Tüm sürücüler kuruldu. Oyun performansı bana 10 ile aynı geldi. Artı 1 Eksi
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 GTX 1660Ti sürücüsünü otomatik kurdu. Sonrasında DDU ile silip kendim tekrar başarıyla güncelledim. CS:GO'yu denemedim ama Valorant'ta sıkıntısız bir maç derecesiz oynadım. Artı 0 Eksi Çözüm
GTX 1660Ti sürücüsünü otomatik kurdu. Sonrasında DDU ile silip kendim tekrar başarıyla güncelledim. CS:GO'yu denemedim ama Valorant'ta sıkıntısız bir maç derecesiz oynadım.