Windows 11'e format atma

emyw

Centipat
RAM
16gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria NVMe 500GB 1700MB-1600MB M2
Ekran kartı
rx6600
Anakart
a520m a pro
İşlemci
r5 5500
Windows 11 kullanıcısı olarak bilgisayarım çok dolduğundan ve yavaşladığını fark ettiğimden format atmak istiyorum ama birkaç ağır oyun ve programın silinmesini istemiyorum çünkü silinen oyunları yüklemek 150GB civarı tutuyor. Acaba format atarken şu şu programlara dokunma vs. gibi bir seçenek var mı?

Not: Format sebebim birkaç indirdiğim crackten dolayı PC'nin yavaşlamış olmasını düşünmem ve çok fazla gereksiz dosya olması.
Çözümlere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kullanıcısı olarak bilgisayarım çok dolduğundan ve yavaşladığını fark ettiğimden format atmak istiyorum ama birkaç ağır oyun ve programın silinmesini istemiyorum çünkü silinen oyunları yüklemek 150GB civarı tutuyor. Acaba format atarken şu şu programlara dokunma vs. gibi bir seçenek var mı?

Not: Format sebebim birkaç indirdiğim crackten dolayı PC'nin yavaşlamış olmasını düşünmem ve çok fazla gereksiz dosya olması.
Çözümlere açığım.

2. bir disk bölümü açıp oraya yedekleyebilirsiniz.

Öyle bir seçenek maalesef yok. Crack ve performans düşüşü arasında pek alaka görmüyorum. Gereksiz dosyaları silmene yardımcı olabilirim. Oyunların kurulum dosyalarını başka bir diske veya harici depolama cihazına yedekleyebilirsin.
Acaba format atarken şu şu programlara dokunma vs. gibi bir seçenek var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı