Windows 11 kullanıcısı olarak bilgisayarım çok dolduğundan ve yavaşladığını fark ettiğimden format atmak istiyorum ama birkaç ağır oyun ve programın silinmesini istemiyorum çünkü silinen oyunları yüklemek 150GB civarı tutuyor. Acaba format atarken şu şu programlara dokunma vs. gibi bir seçenek var mı?
Not: Format sebebim birkaç indirdiğim crackten dolayı PC'nin yavaşlamış olmasını düşünmem ve çok fazla gereksiz dosya olması.
Çözümlere açığım.
Windows 11 kullanıcısı olarak bilgisayarım çok dolduğundan ve yavaşladığını fark ettiğimden format atmak istiyorum ama birkaç ağır oyun ve programın silinmesini istemiyorum çünkü silinen oyunları yüklemek 150GB civarı tutuyor. Acaba format atarken şu şu programlara dokunma vs. gibi bir seçenek var mı?
Not: Format sebebim birkaç indirdiğim crackten dolayı PC'nin yavaşlamış olmasını düşünmem ve çok fazla gereksiz dosya olması.
Çözümlere açığım.
Windows 11'i sıfırlamak için bilmeniz gerekenleri bir araya getirdik. Microsoft'un 24 Haziran günü resmi tanıtımı ardından Insider programı ile dağıtımına
Öyle bir seçenek maalesef yok. Crack ve performans düşüşü arasında pek alaka görmüyorum. Gereksiz dosyaları silmene yardımcı olabilirim. Oyunların kurulum dosyalarını başka bir diske veya harici depolama cihazına yedekleyebilirsin.
2. bir SSD m var tüm oyunlarımı ona atsam ve ilk ssdmi komple formatlasam ve daha sonra oyunlarımı tekrardan ilk SSD'ye atsam sorunumu çözmüş olur muyum?