kqdrill Decapat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Windows 11 için GarageBand indirmek istiyorum. Güvenilir bir şekilde nereden indirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2023
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 22 Eylül 2023 #2 kqdrill dedi: Windows 11 için GarageBand indirmek istiyorum. Güvenilir bir şekilde nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... İndiremezsiniz diye biliyorum.
kqdrill dedi: Windows 11 için GarageBand indirmek istiyorum. Güvenilir bir şekilde nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... İndiremezsiniz diye biliyorum.
4 453281 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 22 Eylül 2023 #3 Sanal makinaya macos kurup oradan kullanabilirsiniz.
kqdrill Decapat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #4 Stereo.Luigi99 dedi: İndiremezsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... "Download Garageband for PC" yazan bir kaç site buldum ama emin değilim güvenilirliği konusunda
Stereo.Luigi99 dedi: İndiremezsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... "Download Garageband for PC" yazan bir kaç site buldum ama emin değilim güvenilirliği konusunda
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 22 Eylül 2023 #5 kqdrill dedi: "Download Garageband for PC" yazan bir kaç site buldum ama emin değilim güvenilirliği konusunda Genişletmek için tıkla... Apple sitesi değil ise kesinlikle uzak durun. Öyle saçma sapan siteler yapılabiliyor.
kqdrill dedi: "Download Garageband for PC" yazan bir kaç site buldum ama emin değilim güvenilirliği konusunda Genişletmek için tıkla... Apple sitesi değil ise kesinlikle uzak durun. Öyle saçma sapan siteler yapılabiliyor.
4 453281 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 22 Eylül 2023 #6 kqdrill dedi: "Download Garageband for PC" yazan bir kaç site buldum ama emin değilim güvenilirliği konusunda Genişletmek için tıkla... Sakın girmeyin o sitelere. Antivirüsünüz yoksa sakın girmeyin X5.
kqdrill dedi: "Download Garageband for PC" yazan bir kaç site buldum ama emin değilim güvenilirliği konusunda Genişletmek için tıkla... Sakın girmeyin o sitelere. Antivirüsünüz yoksa sakın girmeyin X5.
kqdrill Decapat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #7 Stereo.Luigi99 dedi: Apple sitesi değil ise kesinlikle uzak durun. Öyle saçma sapan siteler yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... siteye zaten giriş yapmıştım ama herhangi bir linke tıklamadım. Sizce "Virus Total" dan URL kontrolü yapsam doğru sonuç verir mi?
Stereo.Luigi99 dedi: Apple sitesi değil ise kesinlikle uzak durun. Öyle saçma sapan siteler yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... siteye zaten giriş yapmıştım ama herhangi bir linke tıklamadım. Sizce "Virus Total" dan URL kontrolü yapsam doğru sonuç verir mi?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 22 Eylül 2023 #8 kqdrill dedi: Siteye zaten giriş yapmıştım ama herhangi bir linke tıklamadım. Sizce "VirusTotal"den URL kontrolü yapsam doğru sonuç verir mi? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler indirmediyseniz sıkıntı olmaz bence.
kqdrill dedi: Siteye zaten giriş yapmıştım ama herhangi bir linke tıklamadım. Sizce "VirusTotal"den URL kontrolü yapsam doğru sonuç verir mi? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler indirmediyseniz sıkıntı olmaz bence.
kqdrill Decapat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #9 Stereo.Luigi99 dedi: Bir şeyler indirmediyseniz sıkıntı olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam taramayı yaptım. Böyle bir zararlı yazılım tespit etti. Bu nedir tam olarak?
Stereo.Luigi99 dedi: Bir şeyler indirmediyseniz sıkıntı olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam taramayı yaptım. Böyle bir zararlı yazılım tespit etti. Bu nedir tam olarak?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 22 Eylül 2023 #10 kqdrill dedi: Hocam taramayı yaptım. Böyle bir zararlı yazılım tespit etti. Bu nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... False-positive olabilir fakat site bağlantısı çok şüpheli duruyor. Bir daha o siteye girmeyin.
kqdrill dedi: Hocam taramayı yaptım. Böyle bir zararlı yazılım tespit etti. Bu nedir tam olarak? Genişletmek için tıkla... False-positive olabilir fakat site bağlantısı çok şüpheli duruyor. Bir daha o siteye girmeyin.