adsızkişi Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 48 20 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar bilgisiyarımdan ayarlara girip Windows 11 güncelleme yap dedim ve şu anda başladı acaba bilgisiyardaki dosyalar uygulamalar silinir mi?
Arkadaşlar bilgisiyarımdan ayarlara girip Windows 11 güncelleme yap dedim ve şu anda başladı acaba bilgisiyardaki dosyalar uygulamalar silinir mi?
3 328732 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 3 20 Haziran 2022 #2 Hayır, herhangi bir dosya kaybı yaşamazsınız. Siz yinede önemli dosyaları yedek alın.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #3 adsızkişi dedi: Arkadaşlar bilgisiyarımdan ayarlara girip Windows 11 güncelleme yap dedim ve şu anda başladı acaba bilgisiyardaki dosyalar uygulamalar silinir mi? Genişletmek için tıkla... Yükseltme yaparak geçtiysen sıkıntı olmaz yoksa her şeyin gider. 328732 dedi: Hayır, herhangi bir dosya kaybı yaşamazsınız. Siz yine de önemli dosyaları yedek alın. Genişletmek için tıkla... Dostum adam yüklemeyi yapıyor bile nasıl yedeğini alsın? Okuma yazman yok mu?
adsızkişi dedi: Arkadaşlar bilgisiyarımdan ayarlara girip Windows 11 güncelleme yap dedim ve şu anda başladı acaba bilgisiyardaki dosyalar uygulamalar silinir mi? Genişletmek için tıkla... Yükseltme yaparak geçtiysen sıkıntı olmaz yoksa her şeyin gider. 328732 dedi: Hayır, herhangi bir dosya kaybı yaşamazsınız. Siz yine de önemli dosyaları yedek alın. Genişletmek için tıkla... Dostum adam yüklemeyi yapıyor bile nasıl yedeğini alsın? Okuma yazman yok mu?
adsızkişi Decapat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 48 20 Haziran 2022 #4 TimoLoX dedi: Yükseltme yaparak geçtiysen sıkıntı olmaz yoksa her şeyin gider. Genişletmek için tıkla... arada virgül varmı yokmu en sonda olmaz dan sonra
TimoLoX dedi: Yükseltme yaparak geçtiysen sıkıntı olmaz yoksa her şeyin gider. Genişletmek için tıkla... arada virgül varmı yokmu en sonda olmaz dan sonra
eyyubbey Femtopat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #5 Ben Windows 7'den 10'a geçtim bir şeyim silinmedi orada geçerken sana 2 seçenek sunması lazım her şeyi sil veya silme.
Ben Windows 7'den 10'a geçtim bir şeyim silinmedi orada geçerken sana 2 seçenek sunması lazım her şeyi sil veya silme.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #6 adsızkişi dedi: Arada virgül var mı yok mu en sonda olmazdan sonra. Genişletmek için tıkla... Dostum kim sana Türkçe öğretti Allah aşkına? Nasıl bir konuşma tarzı bu? Hiçbir şey anlamadım.
adsızkişi dedi: Arada virgül var mı yok mu en sonda olmazdan sonra. Genişletmek için tıkla... Dostum kim sana Türkçe öğretti Allah aşkına? Nasıl bir konuşma tarzı bu? Hiçbir şey anlamadım.