Windows 11'e geçerken temiz kurulum yapılmalı mı?

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, Windows 11 geçmeyi planlıyordum zaten fakat tarama yaparken trojan Crypt diye bir şey buldu ve taramaya devam ediyor. Sizce tarama bitince Update ile mi Windows 11 geçmeliyim yoksa temiz kurulum mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosyalarınızı yedekleyebiliyorsanız temiz kurulum yapın yedekleyemiyorsanız virüsleri temizledikten sonra Update yapın.

Windows 11 daha geliştirilmeli. 10 kurun.

Hocam eskiden Valorant oynuyordum o yüzden arada kaldım. Sizce antivirüs taraması bittikten sonra devam etmeli miyim? Yoksa temiz kurulum mu?

Dosyalarınızı yedekleyebiliyorsanız temiz kurulum yapın yedekleyemiyorsanız virüsleri temizledikten sonra Update yapın.

Yedekleyeceğim bir şey yok aslında hocam sadece oyunlar çok, Malwarebytes + Kaspersky tam tarama yapacağım şu an Malwarebytes'in bitmesini bekliyorum. Sizce bu 2 tane iyi antivirüsten kaçma ihtimali var mıdır?

Bu ne? Türkçe yama indirmiştim ben lan.

Çok zor kaçması ama imkansızda değil internetiniz hızlı ise baştan yüklersiniz oyunları.

Var. 2 AV'yi de kullanmama rağmen hala Harddiskim virüs dolu. Sadece oyunlarınız varsa temiz kurulum yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…