Windows 11'e geçilir mi?

Sosyal medyada yayılan haberlere göre yapılan testerlrde Windows 11'in daha performanslı olduğu söyleniyor ama benim düşüncem hem daha stabil hale gelmesi için hem de güvenlik zafiyetlerinin ortadan kalkıp daha stabile edilmiş bir sistem olana dek Windows 11 kullanmamak.

Şahsen en azından 1 yıl daha bekleme taraftarıyım. Duruma göre 2 yıl da olabilir.

Bu sadece Windows özellinde değil. macOS kullanan cihazlarımı (M1 Air, 2021 iMac 24") da henüz Monterey'e geçirmedim. Hala 11.6.1 sürümünde. macOS 12'nin 12.5.x gelene kadar beklemedeyim. Sidecar dışında ilgimi çeken bir özellik bulunmuyor çünkü.

Eğer yeni nesil cihazınız varsa geçmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Windows 10 ile aralarında belirgin oranda hız farkı var. Windows 11 açık ara daha hızlı. Benim kullandığım Acer AN-51545 laptop modeli için en azından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı