Windows 11'e geçilir mi?

dlphnsea

Kilopat
RAM
16 gb 3200 mhz
Ekran kartı
RTX3060 Mobile
İşlemci
ryzen 7 5800h
6.04.2022 tarihinden itibaren Windows 11 sizce stabil bir işletim sistemi olarak günlük iş ve oyun performansına bakılarak kullanılabilir bir işletim sistemi olmuş mudur? Kullanacağım programlar SolidWorks AutoCAD gibi 2D 3D çizim tasarım programları.

Ben resmi çıkışı yapıldıktan beri kullanıyorum. Şimdilik 10 da kullandığım bazı sürükle bırak vb gibi özelliklerin olmaması haricinde bir şikayetim yok.

Ne desek boştur çünkü herkes farklı bir şey söyleyecek, bu şekilde karar vermeniz zor. Windows 11 her sistemde farklı performans sergiliyor ancak şunu söyleyebilirim ki AMD sistemlerde biraz daha yavaş çalışıyor 11. Onun harici kendiniz deneyip görürseniz daha faydalı olur.

6.04.2022 tarihinden itibaren Windows 11 sizce stabil bir işletim sistemi olarak günlük iş ve oyun performansına bakılarak kullanılabilir bir işletim sistemi olmuş mudur? Kullanacağım programlar SolidWorks AutoCAD gibi 2D 3D çizim tasarım programları.
Ben olsam windows 10 da kalmayı tercih ederdim daha windows 11 in tam olarak sürümü yayınlanmadı hataları var

Arkadaşlar aynı konu diyerek cevap yazmak zorunda değilsiniz. Kimse elinize klavye verip size zorla mesaj yazdırmıyor. Okumak zorunda bile değilsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı