Windows 11'e geçilir mi?

Aslında her gün aynı soru soruluyor ve her seferinde değişik mesajlar geliyor. Buna ben de dahilim.

Windows 11'e geçmiş birisi olarak memnunum. Ama sorunlar olmuyor değil, Win10 daha stabildi. Donma, yanıt vermeme gibi sorunlarla sürekli karşılaşmaya başladım.
Bir şey kaybetmezsiniz ama kararı gene size bırakacağım.

Aslında her gün aynı soru soruluyor ve her seferinde değişik mesajlar geliyor. Buna ben de dahilim.

Windows 11'e geçmiş birisi olarak memnunum. Ama sorunlar olmuyor değil, Windows 10 daha stabildi. Donma, yanıt vermeme gibi sorunlarla sürekli karşılaşmaya başladım.
Bir şey kaybetmezsiniz ama kararı gene size bırakacağım.

Yani sorun çıkarıyor.

Bilgisayarının özellikleri çok ta iyi değilse geçmeni tavsiye etmem drop felan girebiliyormuş oyunlarda yani windows 10 kullanışlı gayet bana kalırsa gerek yok

Ben Windows 11i beğenmediğim için geçmemiştim Windows 10 çok daha rahat ve bence daha stabil rahatımı bozmak istemiyorum Windows 10 destekleneceği son tarihe kadar kullanmayı planlıyorum desteği kesildiği zamanda mecbur olarak 11e geçerim o zamanlarda zaten 11 biraz daha iyi olmuş olur ben beğenmedim siz beğenmişde olabilirsiniz karar sizin.

Insider kullanıcısıyım. Kullandığım CPU on yıllık falan ama sorun yaşamıyorum. Tek yaşadığım sorun Windows Gezgini'nin bilgisayar yük altında olduğunda kendini yeniden başlatması. O da sadece klasörler arasında geçiş falan yaparken oluyor. Bilgisayardan bilgisayara değişiyor Windows 11'in performansı. Denemeden bilemeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı