Windows 11'e geçilir mi?

Kullanma kullandığım SSD Windows 10 da 500mb/s değer verirken Windows 11'de 300 ile 400 arası değer veriyor tavsiye etmiyorum ben pişman oldum sen olma.

Windows 11'in çok eksiği var. Mesela Spotify'ı arkada kontrol etmek için 3. parti uygulama kullanmanız gerekiyor.

Sürekle bırak yapınca, kes-yapıştır yapıyor. Windows 10'da sanırım kopyalıyordu. Bazı oyunlarda anlamsız çökme sorunları oluyor. 10 kullanırken yoktu.

Performans anlamında sorun yok. Ufak tefek ayrıntılarda sorun var. Saç baş yoldurur. Benim deneyimlerim bu yönde...

Aylarca kullandım, sonra Windows 10'a geri döndüm. Daha oturmamış. Windows'un kendisi veya programlarla vs. sorun çıkartabiliyor. Kimisi hiç sorun yaşamıyor, herkesin kurduğu program, kullanım senaryosu, anakart driverları vs. farklı. Denemek sana kalmış.

Windows 11'in çok eksiği var. Mesela Spotify'ı arkada kontrol etmek için 3. parti uygulama kullanmanız gerekiyor.

Sürekle bırak yapınca, kes-yapıştır yapıyor. Windows 10'da sanırım kopyalıyordu. Bazı oyunlarda anlamsız çökme sorunları oluyor. 10 kullanırken yoktu.

Performans anlamında sorun yok. Ufak tefek ayrıntılarda çok sorun var. Saç baş yoldurur. Benim deneyimlerim bu yönde...
Bu Spotify olayı baya kötü.. Yazdıklarınıza tam anlamıyla katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı