Windows 11'e geçilir mi?

zyigit

Centipat
Daha fazla  
Windows 11 kötü amaçlı yazılımlara karşı güvenli mi? Geçilir mi sizce 10'dan 11'e? Geçmek istesem formatlamak zorunda mıyım bilgisayarı?

Formatlamak zorunda değilsiniz. Yükseltebilirsiniz. Güvenlik konusuna gelirsek; Windows Defender TPM modülünü kullanıyor Windows 11'de. Yazılım ve donanım güvenliği tabii ki daha iyi Windows 11'de.

Windows 11 kötü amaçlı yazılımlara karşı güvenli mi? geçilir mi sizce 10'dan 11'e? geçmek istesem formatlamak zorunda mıyım bilgisayarı?

Formatlamak zorunda değilsiniz, yükseltme yaparak geçebilirsiniz.

Windows 11 kötü amaçlı yazılımlara karşı güvenli mi? geçilir mi sizce 10'dan 11'e? geçmek istesem formatlamak zorunda mıyım bilgisayarı?

Hiçbir Windows'tan güvenlik bekleme zaten de bence geçilir eskiden hatası çoktu fakat ben şu an hiç karşılaşmadım ve format gerektireceğini düşünmüyorum. Estetik de seviyorsan denenir. Ben memnunum. Oyun anlamında ufak bir düşme var bazı oyunlarda. Bazılarında da arttı benim.

Oyunlarda vs Windows 10'a göre kötü performans verdiği duyumu nedeniyle ben uzun bir süre geçmeyi düşünmüyordum lakin geçeceğim gibi gözüküyor 😅

Windows 11 kötü amaçlı yazılımlara karşı güvenli mi? Geçilir mi sizce 10'dan 11'e? Geçmek istesem formatlamak zorunda mıyım bilgisayarı?

Format gerekli değil Windows Update güncelleşitrmeler kısmından,
Windows 11 güncelleşitmesi için İndir ve yükleye tıklarsanız,
Sadece güncelleşirmeyle beraber Windows 11'e direk geçmiş olursunuz.
Windows 10 Pro kullanıyorum, Windows 11 hala tam oturmuş bir işletim sistemi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı