İşlemci hariç bilgisayarım çok benziyor seninkine. Ben geçtim ama Ram kullanimi vb. Fazla kullanıyor gibi boşta %40. Belki benden kaynaklıdır orasını bilemem ama bir sıkıntısını görmedim.
Oyunlarda büyük bir fark ben göremedim. Kullandığım süre zarfında eğer bir hatası mevcutsa onunla da karşılaşmadım. Bana sorarsanız geçilir. Ama geçilmese de bir şey kaybedilmez yani.
Hala bir miktar oyunlarda win10 bir kaç fps daha iyi veriyor. Yakın zamanda update ile bu fark kalkar. Şu an bile bir kaç fps fark önemli değil. Bence geçilir.
İşlemci hariç bilgisayarım çok benziyor seninkine. Ben geçtim ama RAM kullanimi vb. fazla kullanıyor gibi boşta %40. belki benden kaynaklıdır orasını bilemem ama bir sıkıntısını görmedim.
Oyunlarda büyük bir fark ben göremedim. Kullandığım süre zarfında eğer bir hatası mevcutsa onunla da karşılaşmadım. Bana sorarsanız geçilir. Ama geçilmese de bir şey kaybedilmez yani.
Hala bir miktar oyunlarda Windows 10 birkaç FPS daha iyi veriyor. Yakın zamanda Update ile bu fark kalkar. Şu an bile birkaç FPS fark önemli değil. Bence geçilir.