Windows 11'e geçilir mi?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
RAM
16 gb
Ekran kartı
gtx 1650
Anakart
gigabyte h510m h
İşlemci
i3-1100f
Oyun oynuyorum sürekli şu anki sistemim için Windows 11'e geçmeli miyim sizce tasarım olarak beğendim oyunlarda etkisi olur mu ve çok yer kaplar mı?

Oyun oynuyorum sürekli şu anki sistemim için Windows 11'e geçmeli miyim sizce tasarım olarak beğendim oyunlarda etkisi olur mu ve çok yer kaplar mı?
İşlemci hariç bilgisayarım çok benziyor seninkine. Ben geçtim ama Ram kullanimi vb. Fazla kullanıyor gibi boşta %40. Belki benden kaynaklıdır orasını bilemem ama bir sıkıntısını görmedim.

Yanlis oldu İşlemci ve ram hariç benziyor

Oyunlarda büyük bir fark ben göremedim. Kullandığım süre zarfında eğer bir hatası mevcutsa onunla da karşılaşmadım. Bana sorarsanız geçilir. Ama geçilmese de bir şey kaybedilmez yani.

Bence geçip 10 gün kullanıp (cmd ile uzatilabilir) sonra begenmezsen dönersin bende 30dk-60dk arası sürdü.

Hala bir miktar oyunlarda win10 bir kaç fps daha iyi veriyor. Yakın zamanda update ile bu fark kalkar. Şu an bile bir kaç fps fark önemli değil. Bence geçilir.

Oyunlarda büyük bir fark ben göremedim. Kullandığım süre zarfında eğer bir hatası mevcutsa onunla da karşılaşmadım. Bana sorarsanız geçilir. Ama geçilmese de bir şey kaybedilmez yani.

Hala bir miktar oyunlarda Windows 10 birkaç FPS daha iyi veriyor. Yakın zamanda Update ile bu fark kalkar. Şu an bile birkaç FPS fark önemli değil. Bence geçilir.

Saklama alanı olarak daha fazla yer kaplıyor mu alan olarak sıkıntım varda SSD alacağım daha almadım biraz geç olabilir almam.

Daha fazla yer kaplıyor. 64bit win10 20gb, 64bit win11 80gb. Ssd alıp öyle yükleyin.

Sisteminize göre kesinlikle Windows 11.
Daha stabil çalışabilir.
Daha fazla yer kaplar ama değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…