Windows 11'e geçilir mi?

ErayCR

Decapat
Daha fazla  
Ekim 2025 tarihi ile Windows 10'un desteği sonra eriyor bilgisayarım pek iyi değil Windows 11'e geçmem durumunda performans düşüşleri yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük sistemlerde 10 daha iyi çalışıyor sanırım. Ama yine de deneyip görmeniz en mantıklısı. Bazıları üst düzey sistemlerde sorun yaşıyor, bazıları düşük sistemde 10'dan daha akıcı diyor falan. Şuan sorun yaşamıyorsanız destek kesilene kadar bekleyin bence, Ekim'de denersiniz.

Performans konusunda fikrim yok ama 1.5 yıldır herhangi bir sorunuyla karşılaşmadım Windows 11'in. En iyisi destek bitmeye yakın 11'e geçmek olabilir.

Windows 11 destekliyorsa geçin. Performans düşüşü yaşarsanız dönersiniz ya da tavsiyem oynadığınız oyunların Linux desteği varsa Linux'a geçin.

Deli etti.
BIOS şifresini unutmuş olmasam çoktan Linux'a geçiş yapacağım.
(W11 ikincil sistem olarak gerektiğinde girmek üzere duracak.)

Konu sahibine : Sorun yaşamadığınız sisteme ellemeyin. Çözebileceğiniz ufak tefek sorunları da bahane etmeyin.
Ciddi sorun yaşadığınız zaman W11 Home geçiş yapın.

Son düzenleme:
Ben W11 sevmiyorum, bence Windows 10 daha stabil bir işletim sistemiydi? RAM kullanımı da Windows 10'da daha düşük. Bence Windows 10 desteği kesilene kadar Windows 10, sonrasında W11 denemelisin, eğer driver vb sıkıntı yaşarsan Linux'a geçmek daha mantıklı

Ekim 2025 tarihi ile Windows 10'un desteği sonra eriyor bilgisayarım pek iyi değil Windows 11'e geçmem durumunda performans düşüşleri yaşar mıyım?

Hayır artış yaşarsınız sisteminiz Windows 11 minimum değil de önerilenleri destekliyorsa kesinlikle geçin.

W10 LTSC kullanın 2032 ye kadar güvenlik güncellemesi alacak.
Abartmayın hocam sizde ne kadar windows 10 fanıymışsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı