Windows 11'e geçilir mi?

kojirooo

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RX6500M
İşlemci
Ryzen 5 5600H
23H2 güncellemesi geldi laptopa. Geçmek konusunda kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok performansımı düşürmüştü benim. Tercih senin tabii görünüş kullanım açısından çok güzel ama performans kaybı yaşayabilirsin

Yeni çıkan işletim sistemlerine geçmeyi tavsiye etmem. Sadece işletim sistemi değil bir çok yazılımda geçiş için ağırdan almak gerek fakat Win11 çıkalı baya oluyor ben de büyük bir çekinceyle kısa bir süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı çekmedim. Artık gönül rahatlığıyla geçilebileceğini, yeterince piştiğini düşünüyorum.

Daha gecen kurdum deneyeyim diye cogu oyunda 100 FPS kayıp yaşadım.

Şahsen ben performansda değişiklik yaşamadım ama bazi sistemlerde sorun cikartiyor.
(Windows 10 ve Windows 11'de ayni FPS'i aliyorum.)

Windows 11'in Windows 10'un süslü hali olduğunu hesaba katarsak şimdilik yukseltmenizi gerektirecek bir şey yok. Görünüşü hosunuza gidiyorsa deneyip sorun cikarsa format atip Windows 10'a geri dönersiniz, sorun cikmazsada kullanırsınız zaten.

Bilgilenmek adına soruyorum sisteminiz nedir ve kac FPS'den kac FPS'e düşüş yasadiniz?

RTX 2070s i5 12400F sıstemım var CS2 de 300 350 FPS alıyordum Windows 11'de 220 260 arasıydı Valorant'ta 350 FPS alırken 200 FPS alıyordum.

RTX 2070s i5 12400F sıstemım var CS2 de 300 350 FPS alıyordum Windows 11'de 220 260 arasıydı Valorant'ta 350 FPS alırken 200 FPS alıyordum.

Bir de 200 ustu FPS almama ragmen oyunlar hiç akıcı değildi.

O zaman beklemekte fayda var sanırım w10 desteği kesilene kadar bekleyeceğim

bu işlerden pek anlamıyorum ilk windowsumuda bir arkadaş kurmuştu elimde herhangi bir flash bellekte yok eğer problem çıkarsa windows 10 a geri dönmenin flashsız bir yolu var mı ?

Son düzenleme:
Genel :
Sorun yaşamadığınız sürece kullanmış olduğunuz sistemi değiştirmeyin veya yükseltmeyin.
Ne zaman ki sorun yaşamaya başladınız o zaman mümkün ise W11 HOME son sürüme tercihen temiz kurulumla geçin.
ek1: Pro lisansınız var ise pro ile de devam edebilirsiniz.
ek2: Temiz kurulum zahmetli veya zor olacak ise update üzerinden de yükseltebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…