Windows 11'e geçilir mi?

wisionarydev

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Team Lead at Frizpa Studios
RAM
16GB DDR4 CL16
SSD veya HDD modeli
Netac SSD 480GB, Samsung SSD 870 QVO 1TB
Ekran kartı
Radeon RX 570 Series
Anakart
Prime A320M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500 6-Core Processor.
Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ancak büyük Minecraft mod paketleri oynadığım için 10 GB civarı RAM vermem ve bu sırada Discord'u da arkada açık bırakmam gerekiyor. Windows 11'in boşta 4 GB kullanmasını düşüremiyor muyuz bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum ancak büyük Minecraft mod paketleri oynadığım için 10 GB civarı RAM vermem ve bu sırada Discord'u da arkada açık bırakmam gerekiyor. Windows 11'in boşta 4 GB kullanmasını düşüremiyor muyuz bilgisi olan var mı?
12gb yada 16gb sanal ram verirsin sorun olmaz bence. 1 seneden fazladır win11 home kullanıyorum memnunum. Geçilebilir bence sorunsuz şuan.

Kendi mod yaptığım ISO'lar;
Bosta:
Windows 10 1.1/1.3gb RAM,
W11 24/25 dev ortalama 2 GB RAM kullanıyor.
Defender vs açık.
Bosta 4 GB bilemiyorum, fazla herhalde.
D srsivi
Konuda kullanımlar var.

Modding 1-UUP Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek ISO Oluşturma​

12 GB'ya da 16 GB sanal RAM verirsin sorun olmaz bence. 1 seneden fazladır Windows 11 Home kullanıyorum memnunum. Geçilebilir bence sorunsuz şu an.

Oyuna 16 GB RAM vermem işletim sistemine RAM kalmayacağı anlamına gelir hocam. 10 GB verirsem sıkıntısız oynar mıyım diyorum mesela.

Oyuna 16 GB RAM vermem işletim sistemine RAM kalmayacağı anlamına gelir hocam. 10 GB verirsem sıkıntısız oynar mıyım diyorum mesela.

Hocam sanal RAM farklı bir şey. Fiziksel RAM'in 16 GB zaten o yetersiz kalınca sanal RAM'den çekiyor. Yani sana oyuna direkt 16 GB ver demiyorum. Windows sanal RAM yaz YT'ye ve bak kafana yatarsa yap zararı olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı