Windows 11'e geçilir mi?

xGmc

Femtopat
Windows 10 kullanan biriyim artık güncellemede almayacak sanırsam. Windows 11 nasıl, kullanılır mı, stabil mi, SSD sorunları varmış hala var mı, performansı falan nasıl?
Konu hakkında bilgi sahibi ve Windows 11 kullanıcılarından güzel yanıtlar bekliyorum iyi sosyaller.

Geçilir, Sadece benim sistemimde uyku modu sorunu devam ediyordu ben de uyku modunu kapattım.

Hocam yani çoğu kullanıcı Windows 11'i daha çok seviyor. Fakat eğer bilgisayarınız iyi değilse oyunlarda FPS kayıpları yaşanabiliyor. Fakat oyun değil işletim sistemi önemli diyor iseniz Windows 11 daha şık bir görünümse sahip. Çoğu hata da gelen güncellemeler ile (çoğu) düzeldi diye biliyorum. İkisini kullanmış biri olarak karar sizin.

Windows 11 25H2 ile artık daha iyi durumda.

En stabili, en hızlısı Windows 7. Millet stabil olduğu için değil, yeni olduğu için Windows 11'e geçiyor.

En stabili, en hızlısı Windows 7. Millet stabil olduğu için değil, yeni olduğu için Windows 11'e geçiyor.
Bir yandan doğru, fakat bu yılda Windows 7 kullanmak tehlikeli olabilir, ne kadar antivirüs de kullansanız.

Artık Windows 11 stabilize olmaya başlamış durumda ki bu da gerekli yani 4 yıl oldu bu işletim sistemi çıkalı.

Artık Windows 11 stabilize olmaya başlamış durumda ki bu da gerekli yani 4 yıl oldu bu işletim sistemi çıkalı.

Bence de daha kullanılabilir durumda Windows 11, fakat ben 10'u beğendiğim için LTSC versiyonuna geçeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…