Windows 11'e geçilir mi?

Windows 10 kullanıcısıyım, hiçbir zaman 11'e geçmedim ama şu an çevremdeki neredeyse herkes 11 kullanıyor. Şu an geçmek mantıklı olur mu yoksa 10'dan devam mı etmeliyim?

Hocam benim alışmam 1 hafta falan sürdü tek bir sıkıntı yaşadım oda pz oynuyordum Windows 10'dayken hata verdi sonra çözdüm ama bence geçilebilir.

Ben de W11 kullanıyorum ama nereden aklımda kalmış hatırlamıyorum SSD sağlığını kötü etkiliyor falan diyorlardı. Ne kadar doğru bilmiyorum ama kullanıyorum ben de. 🤔

Hem laptopta(acer swift 3) hem de masaüstü pc'de kullanıyorum şu ana kadar en ufak problem çıkartmadı. Tüm güncellemeleride açık geldikçe yapıyorum yani en güncel sürümü var ikisinde de .Yani güncel bir sistemin varsa sorunsuz bir işletim sistemi diyebilirim.

Sistem sınırlaması yoksa artık geçin yani. Yeni nesil bir telefon çıksa herkes över; ancak hâlâ 5 yılı geçmiş bir işletim sistemine kem küm edenler var. Ben, çöp bir laptopla yıllarca Windows 10’a mahkûm kaldığım için üzülüyorum. Windows 11’e geçmemek için bir sebep yok.

Windows 10 kullanıcısıyım, hiçbir zaman 11'e geçmedim ama şu an çevremdeki neredeyse herkes 11 kullanıyor. Şu an geçmek mantıklı olur mu yoksa 10'dan devam mı etmeliyim?

Hocam evet geçebilirsin ama gereksiz çalışan çok servis var arka planda inanki çoğunu kullanmıyorsundur onun dışında bir problemi yok sadece güncelleme yaparken hemen yapma.

Bu arada Winutil (Chris Titus) Rehberim'de gereksiz servisleri kaldıran bir aracın Rehberi'ni anlatıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı