Windows 11'e geçilmeli mi?

Sistemine bağlı hocam ama çıktıktan 1 yıl sonra geçmek daha mantıklı gibi geliyor bana.

Üşendiğim için geçmeyeceğim zaten güzel falan da gözükmüyor bir farkı da yok gibi.

Sızan ISO dosyasını kullanarak Windows 11'e geçmek pek güvenli olmayabilir zaten ufak olsada OS X esintileri var ve sistemde hiç yenilik yok neredeyse sesleri değişmek yenilik değildir heralde.

Sızan ISO dosyasını kullanarak Windows 11'e geçmek pek güvenli olmayabilir zaten ufak olsa da OS X esintileri var ve sistemde hiç yenilik yok neredeyse sesleri değişmek yenilik değildir herhalde.

Ben çok bakamadım maalesef zamandan dolayı ama bir arayüzü değişik gibiydi.

Benim deneme gibi şansım hiç yok incelediğim videolar üzerinden söylüyorum.

Reis bende videolar üzerinden bakıyorum zaten çünkü resmi bir ISO dosyası değil sorumluluk kişinin kendinde ve ben de bu sorumluluğu almıyorum zaten.

Reis bende videolar üzerinden bakıyorum zaten çünkü resmi bir ISO dosyası değil sorumluluk kişinin kendinde ve ben de bu sorumluluğu almıyorum zaten.
En iyisi 24 Haziranı beklemek zaten ana sistem olarak kullanmak aşırı saçma olur çünkü bir sürü hata filen çıkacaktır. Dual-Bootsuz hiç girişmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…