Windows 11'e geçilmeli mi?

Sistemin destekliyorsa geçmende bir sorun yok, hala geçmemenizi öneren insanları takmayın.
Neymiş efendim görev yöneticisi çok zor açılıyormuş, kasıyormuş bilmem ne. Bende neden olmuyor abicim bunlar?
Performans artışı yaşayacağını düşünüyorum. Olmadı 10'a geri dönersin.

Ayrıca sisteme bağlı birşeyde değil Ryzen 7 4800H laptop var bir de 3070 ve i5 11.nesil kasa var aynı durum oldu temiz kurulum la tekrar Windows 10 kurdum.

Hocam kisiden kisiye farklilik gosterebilir sizde hiç hata olmaz karsidakinde gorev yoneticisinde hata olur.

Bilmeden, denemeden mi? Güldürmeyin lütfen
Insider sürümünden beri kullanıyorum. Sadece 1 tane mavi ekran yedim onun sorumlusu da kronik sorunlu diskim.
Bug falan da yok ayrıca, 10'da çalışan ne varsa 11'de de çalıştı ki çalışır. 0 hata aldım bak 0.
Herkeste aynı olmaz bu durumlar. Kendinizde olan sorunları herkeste olacak diye düşünüp konu sahibini Windows 11'den soğutmayın.
Hocam kisiden kisiye farklilik gosterebilir sizde hiç hata olmaz karsidakinde gorev yoneticisinde hata olur.
Ben de onu diyorum zaten

Bir de şöyle olur çok az bir kitlede böyle sıkıntı olur o zaman geçilir bende olmaz deyipte. Ama ciddi biir kitlede yaşadığım sorunları yaşıyorlar özellikle dosya gezgini çoklu seçimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…