Windows 11'e geçilmeli mi?

Hocam ben yarın geçmeyi düşünüyorum geneli geçti bende geçeceğim bakalım zaten beğenmezseniz ya da beğenmezsem Windows 10'a kurtarmadan dönebilirsiniz 10 gün içinde.

Windows 11 tasarım olarak mükemmel bir işletim sistemi olmuş yeni bilgisayar alır almaz Windows 11 yükledim bayağı bir kullandım 2 hafta dayanabildim sadece ve acaba bu sorunlar bir bendemi var diye denemeler yaptım arkadaşımda 3070'li bir sistem var ona da yüklemesini söyledim yaşadığım sorunların aynısını oda yaşıyordu teknik servise gidip temiz kurulum yaptırdım.

Windows 10.5 Custom diyebiliriz. 11 adını taşımasına çok var daha.
@Lise hevesinizi kırmayin deneyebilirsiniz. C surucusunuzun boyutu buyukse ikiye bölerek Windows 10 Windows 11 kurabilirsiniz. Iki sistemide guncelleme durumlarina gore takip etmis olursunuz.

Hocam ben yarın geçmeyi düşünüyorum geneli geçti bende geçeceğim bakalım zaten beğenmezseniz ya da beğenmezsem Windows 10'a kurtarmadan dönebilirsiniz 10 gün içinde.

Ben onu sildiim siz silmeyin Windows 11'e çok güvenmiştim oysaki emin olun yüksek ihtimal geri döneceksiniz bu hata yok diyenlerin bilgisayarda yaptığı tek şey sadece açıp oyun oynamak herhalde bir oyunlarda hatasını görmedim.

Dual boot sistemde hata çıkarmazmı öyle duymuştumda.

Resmi çıkışından beri kullanıyorum, herhangi bir yerde kasma, donma, takılma yaşamadım. Mavi ekran yemedim. Üstüne W10 dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi bu benim için geçerli, benim gibi sorun yaşamayanda vaaar yaşayanda.

Sizin tercihiniz.
bu hata yok diyenlerin bilgisayarda yaptığı tek şey sadece açıp oyun oynamak herhalde bir oyunlarda hatasını görmedim.
Hayır? Tonla uygulama, dosya kurulu. Hiçbir uygulamada hata, performans düşüşü veyahut sorun yok.

Yani hocam yazılımcıyım şahsen ben haftada 2-3 saat ya oyun oynarım ya oynamam. Şimdi ben 0 hatasız kullanıyorsam hiç bir şey yapmadığımdan mı ?

Yani hocam yazılımcıyım şahsen ben haftada 2-3 saat ya oyun oynarım ya oynamam. Şimdi ben 0 hatasız kullanıyorsam hiç bir şey yapmadığımdan mı ?
Adam hala bir şekilde işletim sisteminin sorunlu olduğunu savunmak için bahane arıyor ya

Yani hocam yazılımcıyım şahsen ben haftada 2-3 saat ya oyun oynarım ya oynamam. Şimdi ben 0 hatasız kullanıyorsam hiçbir şey yapmadığımdan mı?

Windows 11'i kurup hiç bug yaşamayanları tebrik ediyorum Microsoft'un başka sitesi falan mı var benmi sorunlu kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…