Windows 11'e geçilmeli mi?

omerars123

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, gecen sene kasım ayinda aldigim hazir sistemde 4 ay once falan sorunlar cikmaya basladi, mesela PC'den Instagram'a girince Reels izleme bolumunde donuyor, bazi oyunlarda gereginden dusuk FPS'ler aliyorum. Eğer ki tek oturum acarsam PC'de sol altaki Windows yeri calismiyor arama yeri calismiyor ve bazi ufak kasmalar, bir uygulamayi kapatinca anlik donma yasiyorum ve sistemim bunlari yasatmamasi gerek cunku R5 5600 ve ASUS Dual RTX 4060 var sorun sizce nedir? Bir arastirmada Windows dosyalari zarar gormus kurulum dogru degildir diye bir cevap gormustum yeniden Windows 10 mu kurmaliyim ya da direkt Windows 11'e mi geçeyim ya da sorun baska bir yer mi bilenler yardim ederlerse cok guzel olur. Ve bir sorum daha olacak Windows 11 mi Windows 10 mu daha iyi?

Windows 11 geçebilirsin, artık çok bir sıkıntı kalmadı ben hiç yaşamadım diyebilirim 1 2 mavi ekran dışında.

Windows 11 geçin hocam artık sorunlar yok daha sade daha hızlı geçin bence.

Hocam sizce kendim mi kurmam daha iyi olur ya da bir bilgisayarcida mi kurduriyim

Windows 11 geçin hocam artık sorunlar yok daha sade daha hızlı geçin bence.

Windows 11 geçebilirsin, artık çok bir sıkıntı kalmadı ben hiç yaşamadım diyebilirim 1 2 mavi ekran dışında.

Direkt ayarlardaki Windows Update bolumunden iniyor mu 11 yoksa USB ile kendim mi kurmaliyim.

Hocam sizce kendim mi kurmam daha iyi olur ya da bir bilgisayarcida mi kurduriyim.

Direkt ayarlardaki Windows Update bolumunden iniyor mu 11 yoksa USB ile kendim mi kurmaliyim.

Direkt asistan var link1 burada yükleme yardımcısını indirip çalıştırınca kendisi indiriyor 30 dk süre veriyor sonra kendi kuruyor. 30 dkyı istediğiniz zamanda yapabiliyorsunuz.

Direkt asistan var link1 burada yükleme yardımcısını indirip çalıştırınca kendisi indiriyor 30 dk süre veriyor sonra kendi kuruyor. 30 dkyı istediğiniz zamanda yapabiliyorsunuz.

Hocam cok rahatsiz ettim ama Windows 11'e gecince tum dosyalarim yerinde duruyor değil mi? Ve YouTube'da flash ile kuruyor herkes arasinda bir fark olur mu sizce.

Son düzenleme:
Hocam cok rahatsiz ettim ama Windows 11'e gecince tum dosyalarim yerinde duruyor değil mi? Ve YouTube'da flash ile kuruyor herkes arasinda bir fark olur mu sizce.

Duruyor hocam. Flash ile format atıyormuş gibi oluyor. Ama dediğim uygulama yani asistan ile yapınca dosyalar kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…