Hocam sorum basit ben RX 580 / Ryzen 5 5600 / 3600MHz 16 GB RAM kullanıyorum artık Windows 10'dan sıkıldım ve 11'e geçmeyi düşünüyorum sizce bu sistem ile Windows 11'e geçsem performans sorunları yaşar mıyım FPS düşüşü yaşar mıyım?
Hocam sorum basit ben RX 580 / Ryzen 5 5600 / 3600MHz 16 GB RAM kullanıyorum artık Windows 10'dan sıkıldım ve 11'e geçmeyi düşünüyorum sizce bu sistem ile Windows 11'e geçsem performans sorunları yaşar mıyım FPS düşüşü yaşar mıyım?
Hocam ben win 11 kullanıyodum geçen senelerde. Benim oyunlarımı açmıyodu sadece video vs. izliyodum. Bana göre pişmanlıktır ama sana göre değildir. Bence bi yükle eğer sorun yaşarsan 10 a geç bence.
Ben 11 kullanıyorum, şu an stabil ve performansli calisiyor. Eskiden Alt+Tab attiginizda tamamen donuyordu restart atmak gerekiyordu. Yeni guncellemelerden sonra galiba cozduler birkaç aydir hiç yasamadim.
Ben 11 kullanıyorum, şu an stabil ve performansli calisiyor. Eskiden Alt+Tab attiginizda tamamen donuyordu restart atmak gerekiyordu. Yeni guncellemelerden sonra galiba cozduler birkaç aydir hiç yasamadim.
Ben geçtiğimiz ay 11'e geçtim. Özellikle işlemci bazlı performans iyileştirmelerin çoğu şuan W11'e geliyor. Arkadaşların dediği gibi ilk çıktığı dönemki gibi değil kesinlikle Windows 11. Ben arayüzü gerçekten beğenmiyorum bana 10 daha sade geliyor ama 11'e geçtiğimden beri hiç performans kaybı yaşamadan hatta bilgisayar daha akıcı gibi geliyor. Hizmetler yapılan iyileştirmeler yüzünden oyundayken vs. bilgisayar arkada daha az işlem yapmaya başlıyor o yüzden RAM kullanımı da azalıyor. Geçmek isterseniz öneririm ancak kesinlikle yeni gelen güncellemeleri 2-3 hafta geçmeden yapmayın. Microsoft garip bir şekilde 11'e getirdiği hemen hemen yer yenilikten sonra başka bir bug çıkartıyor.