Windows 11'e geçilmeli mi?

sado01

Decapat
Normalde bu soruyu sormam. Windows 10 da kalırım çünkü aşırı rahat ve benim favorim, fakat desteğini kesecek ve benim 1 TB SSD de 200 GB yer kaldığı için bir format atmak istiyorum. Sizce tekrar Windows 10 Pro kurup desteğini kesesiye kadar eylül ayını beklemek mi yoksa Windows 11 Pro kurup şimdiden alışmak mı?

Windows 11 e geçin sisteminizde iyi ama proya gerek yok bence gereksiz gereksiz özellikleri var

Windows 11 maalesef ki hata dolu ve 10 çok daha stabil çalışıyor. En basitinden kablosuz ağ bulma, Bluetooth ile bağlantı gibi ayarlar tam olarak çalışmamakta. Geçmeni kesinlikle önermem.

Format atmışken geç bence birkaç ay ertelemenin manası yok. Windows 11'den rahatsızsan alternatif işletim sistemleri de denenebilir.

Ben oyun için Windows 10'a geri geçtim.

Windows 10 çok daha iyi bana kalırsa. 11 i hem arayüz olarak hem de özellikler olarak hiç beğenmedim ama zaten kalkacakmış eylül/ekim gibi o yüzden geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…