Windows 11'e geçilmeli mi?

eutrias

Hectopat
Bilgisayarıma mining virüsü bulaştığı için format atacağım. Sizce atmışken Windows 11 geçilmeli mi (Windows 10'u seviyorum)?
Sistemim: RX 6500XT, i5 10400F, 16 GB RAM; B560M-A Pro anakart.

Hocam yakında win10 güncelleştirmeleri artık gelmiceği için mecbur geçmelisin.Ayrıca bende win10 seviyordum win11'e istemeye istemeye geçtim şuan alıştım seviyorum.

Bilgisayarıma mining virüsü bulaştığı için format atacağım. Sizce atmışken Windows 11 geçilmeli mi (Windows 10'u seviyorum)?
Sistemim: RX 6500XT, i5 10400F, 16 GB RAM; B560M-A Pro anakart.

O sisteme Windows 11 ideal. Windows 10 seviyorsunuz ama artık kullanacaksanız LTSC kullanın.

Windows 10'a alışkanlık kullanım kolaylığı ve daha stabil çalışması. Yani en son öyleydi şimdi belki Windows 11 daha iyi olmuştur.
Yani hocam zaten bir ton özelleştirme olanağı var windowsta normal bir kullanıcı için bile.Beğenmezsen özelleştirirsin.

Yani hocam zaten bir ton özelleştirme olanağı var Windows'ta normal bir kullanıcı için bile. Beğenmezsen özelleştirirsin.

Çok özelleştirmeden değil ya performans düşüşü olmasın diye geçmiyordum aslında ama artık geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…