Windows 11'e geçilmeli mi?

cinar_terim09

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere 14 Ekim'de Microsoft'un Windows 10 desteği sonlanıyor. Peki şu an da Windows 11'e geçiş yapmalı mıyız? Oyun performans olarak sıkıntı yaratır mı? Optimizasyonu düzeltildi mi? Ne yapmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam imzanızdaki bilgisayara bakılırsa FPS çok da dert olmaz bence fakat benimki gibi low-end bilgisayarlarda ciddi bir şekilde FPS düşüşü yaşanabiliyor. Bence geçiniz.

Bildiğiniz üzere 14 Ekim'de Microsoft'un Windows 10 desteği sonlanıyor. Peki şu an da Windows 11'e geçiş yapmalı mıyız? Oyun performans olarak sıkıntı yaratır mı? Optimizasyonu düzeltildi mi? Ne yapmalıyız?
Enterprise LTSC veya Windows 11 kurabilirsiniz benim önerim Windows 11 bazı programlardan arındırmanız da lazım.

Son gelen 2h25 sürümüyle daha da iyileşti. Windows 11 ilk çıktığı zamanlardaki gibi sorunlu değil hocam şu anda, geçmeniz yararınıza olacaktır.

Hocam imzanızdaki bilgisayara bakılırsa FPS çok da dert olmaz bence fakat benimki gibi low-end bilgisayarlarda ciddi bir şekilde FPS düşüşü yaşanabiliyor. Bence geçiniz.
Ben oyunlardan bahsetmiyorum. Genel kullanımda bence Windows 11 daha verimli.
2008 teknolojisi bir CPU, 8 GB bellek ve SSD ile Windows 11 güzel çalışıyor.
Oyunlarda fark edilir bir düşüş yaratmayacaktır o halde geçmek mantıklı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı