Windows 11'e geçince Office lisansı tekrar etkinleştirilebilir mi?

emir çetin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Windows 11'e geçerken format atacağım bir Office 2019 proplus lisansım var ama format sonrası tekrar etkinleştirebilir miyim acaba. Yoksa yeni lisans mı almam gerekiyor?

Elinde lisans anahtarın var ise etkinleştirebiliyor olman lazım.

Sonuçta elinizde lisans var. Kullanabilirsiniz. Tek PC'de olduğu sürece sıkıntı olmaz.

Office sürümüne uygun olan ile etkinleştirebilirsin.
Ben dün denedim Office 2019 Pro Plus ürün anahtarım mevcut. Bunu Office 2021 için etkinleştirmedi. (Bilginiz olsun)

Office sürümüne uygun olan ile etkinleştirebilirsin.
Ben dün denedim Office 2019 Pro Plus ürün anahtarım mevcut. Bunu Office 2021 için etkinleştirmedi. (Bilginiz olsun)
Uygun olan derken? Bende de 2019 vardı, win 11 kurdum her zaman ki indirdiğim şekilde indirip etkinleştirmeyi denedim ancak 5'ten fazla pc'de kullanılıyor diye hata verdi. Halbuki 1 pc'de kullandım sadece. Satıcıya sorduğumda win 11'de kullanmak için office 2021 key'i almalısınız dediler.

Evet kullanılan ürün anahtarı 2021 için geçersiz. Kullanmak isteyen kişiler yeni lisans almak zorundalar.

Evet kullanılan ürün anahtarı 2021 için geçersiz. Kullanmak isteyen kişiler yeni lisans almak zorundalar.

Hocam bu konunun ardından Windows 11'e geçince etkinleştirmiştim. Bir talihsizlik oldu Wi-Fi sürücüm silindi yüklemeye çalıştım USB ile fakat Windows çalıştıramadığını söyleyince bir de üstüne mavi ekran verdi. Ben yine Windows 10'a formatladım yine kurdum Office'yi ))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…