D dogaucuncu Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 24 6 Ekim 2021 #1 Merhaba. Bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e yükseltme yaparsam ekran kartı, işlemci, Wi-Fi kartı gibi donanımların sürücülerini baştan mı yüklemem gerekir?
Merhaba. Bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e yükseltme yaparsam ekran kartı, işlemci, Wi-Fi kartı gibi donanımların sürücülerini baştan mı yüklemem gerekir?
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #2 Yok gerekmez kanka çözüm olarak işaretlesene beni.
Yesefe35 Decapat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #3 Full format mı attın yoksa normal güncelleme mi?
esadtetik Picopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 512 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #4 Yesefe35 dedi: Full format mı attın yoksa normal güncelleme mi? Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapmayı düşünüyormuş yükseltirse dosya silinmez.
Yesefe35 dedi: Full format mı attın yoksa normal güncelleme mi? Genişletmek için tıkla... Yükseltme yapmayı düşünüyormuş yükseltirse dosya silinmez.
D dogaucuncu Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 24 6 Ekim 2021 #5 Yesefe35 dedi: Full format mı attın yoksa normal güncelleme mi? Genişletmek için tıkla... Normal güncelleme yani dosyaları koruyarak yükleme yapmayı düşünüyorum.
Yesefe35 dedi: Full format mı attın yoksa normal güncelleme mi? Genişletmek için tıkla... Normal güncelleme yani dosyaları koruyarak yükleme yapmayı düşünüyorum.
Yesefe35 Decapat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #6 dogaucuncu dedi: Normal güncelleme yani dosyaları koruyarak yükleme yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... o zaman sıkıntı yok
dogaucuncu dedi: Normal güncelleme yani dosyaları koruyarak yükleme yapmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... o zaman sıkıntı yok