kayzeqx Yoctopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Başlıkta da dediğim gibi güncelleme hala gelmedi. Arkadaşıma geldi bugün geçti ama bende yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 8 Temmuz 2025 #2 Temiz kurulum yapın. Windows Update üzerinden geçişlerde performans sorunları olabiliyor.
mirology Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #3 kayzeqx dedi: Başlıkta da dediğim gibi güncelleme hala gelmedi. Arkadaşıma geldi bugün geçti ama bende yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 önermiyorum boşta 5 GB RAM kullanıyor RAM'in 8 GB ise önermem.
kayzeqx dedi: Başlıkta da dediğim gibi güncelleme hala gelmedi. Arkadaşıma geldi bugün geçti ama bende yok. Genişletmek için tıkla... Windows 11 önermiyorum boşta 5 GB RAM kullanıyor RAM'in 8 GB ise önermem.
kayzeqx Yoctopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #4 mirology dedi: Windows 11 önermiyorum boşta 5 GB RAM kullanıyor RAM'in 8 GB ise önermem. Genişletmek için tıkla... RAM'im 16 GB hocam Ben10Ultimate dedi: Temiz kurulum yapın. Windows Update üzerinden geçişlerde performans sorunları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Nereden yapabilirim hocam
mirology dedi: Windows 11 önermiyorum boşta 5 GB RAM kullanıyor RAM'in 8 GB ise önermem. Genişletmek için tıkla... RAM'im 16 GB hocam Ben10Ultimate dedi: Temiz kurulum yapın. Windows Update üzerinden geçişlerde performans sorunları olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Nereden yapabilirim hocam
Ben10Ultimate Hectopat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 1.136 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Tokat, Türkiye 9 Temmuz 2025 #5 kayzeqx dedi: RAM'im 16 GB hocam. Nereden yapabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ISO'sunu Rufus ile USB bellege yazdırıp yapabilirsiniz. YouTube'da bir sürü video var rehber olması için bakabilirsiniz.
kayzeqx dedi: RAM'im 16 GB hocam. Nereden yapabilirim hocam. Genişletmek için tıkla... Windows 11 ISO'sunu Rufus ile USB bellege yazdırıp yapabilirsiniz. YouTube'da bir sürü video var rehber olması için bakabilirsiniz.
kayzeqx Yoctopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #6 Ben10Ultimate dedi: Windows 11 ISO'sunu Rufus ile USB bellege yazdırıp yapabilirsiniz. YouTube'da bir sürü video var rehber olması için bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam eyvallah
Ben10Ultimate dedi: Windows 11 ISO'sunu Rufus ile USB bellege yazdırıp yapabilirsiniz. YouTube'da bir sürü video var rehber olması için bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam eyvallah