Windows 11'e geçiş nasıl yapılır?

SponkYM

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün Windows 11 geçmeye karar verdim. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. USB'siz şekilde detaya girmeden Windows 11 geçebilir miyim? (detaya girmeden derken anlatım olarak değil Windows 11'e geçerken ayarlardan bahsettim, yani çok ayar yapacağım bir metodu anlatmayın anlamında) + temiz şekilde. Temiz olmadan olan metodu da söylerseniz sevinirim. Son olarak da lisans anahtarı istemeyecek şekilde istiyorum anakarta gömülür diyorlardı yani geçmesi gerek?

Temiz kurulum için USB'ye Ventoy kurup ISO'yu içine atın daha sonra kurulumu gerçekleştirin, kirli kurulum (Windows Update ve ISO'nun içindeki EXE dosyası) ile de Windows 11'e geçebilirsiniz.

Temiz kurulum için USB'ye Ventoy kurup ISO'yu içine atın daha sonra kurulumu gerçekleştirin, kirli kurulum (Windows Update ve ISO'nun içindeki EXE dosyası) ile de Windows 11'e geçebilirsiniz.

Şimdi pek anlamadım ama doğruysa söyleyin: Microsoft'un sunduğu Windows 11 dosyasını indirince Windows 11 indirilsin mi gibi bir seçenek veriliyor evet deyince USB'siz ve anahtarsız şekilde Windows 11'e geçebiliyor muyum?

@SponkYM Windows'un kendi sitesinden indirip ISO'nun içindeki EXE dosyası ile USB'siz ve lisans anahtarını kaybetmeden kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…