Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.848 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #1 Windows 10'u, Windows 11'e yükselttim arkadaşlar. Yapmam gereken, bilmem gereken bir şey var mı?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Mayıs 2024 #2 Bir probleminiz veya beğenmediğiniz bir şey yoksa, yapmanız gereken bir şeyde yoktur.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.848 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #3 Jynaris dedi: Bir probleminiz veya beğenmediğiniz bir şey yoksa, yapmanız gereken bir şeyde yoktur. Genişletmek için tıkla... Eski Windows'u silemedim. İşlem yapıyor ama diskte yer açmıyor.
Jynaris dedi: Bir probleminiz veya beğenmediğiniz bir şey yoksa, yapmanız gereken bir şeyde yoktur. Genişletmek için tıkla... Eski Windows'u silemedim. İşlem yapıyor ama diskte yer açmıyor.
burakxwme Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 8 Mayıs 2024 #4 Bence USB hazırlayıp sıfırdan format at sapıtacağını düşünüyorum. Yükseltmelere hiç hoş gözle bakmıyorum.
Bence USB hazırlayıp sıfırdan format at sapıtacağını düşünüyorum. Yükseltmelere hiç hoş gözle bakmıyorum.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.848 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #5 burakxwme dedi: Bence USB hazırlayıp sıfırdan format at sapıtacağını düşünüyorum. Yükseltmelere hiç hoş gözle bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bakalım ya, gittiği yere kadar.
burakxwme dedi: Bence USB hazırlayıp sıfırdan format at sapıtacağını düşünüyorum. Yükseltmelere hiç hoş gözle bakmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bakalım ya, gittiği yere kadar.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Mayıs 2024 #6 Lava Catopuma dedi: Eski Windows'u silemedim. İşlem yapıyor ama diskte yer açmıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya Gezgini'nden diskinize gelip Windows.old klasörünü silebilirsiniz. Önemli veriniz varsa oradan alın.
Lava Catopuma dedi: Eski Windows'u silemedim. İşlem yapıyor ama diskte yer açmıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya Gezgini'nden diskinize gelip Windows.old klasörünü silebilirsiniz. Önemli veriniz varsa oradan alın.