Windows 11'e geçiş sonrası sayfalar iç içe biniyor

Alilol

Decapat
Daha fazla  
RAM
16gb
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6600
Anakart
B450M-HDV
İşlemci
Ryzen 5 5500
Arkadaşlar selam Windows 11 geçtim geçeli mesela YouTube'da geziniyorum, iç ice biniyor sayfalar ve her yerde böyle oluyor. Ara sıra örnek bir görsel oluşturdum nasıl anlatıcağımı tam beceremedim kusura bakmayın. Sadece Windows Shift S'den ekran görüntüsü moduna alıp cıkınca düzeliyor.

Monitörüm eski diye olabilir mi? HP 2311X var şu anlık.

İleride paramı biriktirip FreeSync destekli monitör almayı düşünüyorum MSI MAG 244F 23.8" 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları bunun gibi.

Dosya Ekleri

• örnek.png
    örnek.png
    272,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
E

Farkli tarayicida deneyin. Chrome ise biraz yoruyor olabilir. Dusuk kullanimli bir tarayici tercih edin. Edge olabilir.

Edge'de oluyor genellikle ama nadiren oluyor eskine nazaran mesela forumdaki konuları okurken oluyor bazen

Aslında belki monitörden olabilir ablamın eski bir laptopu var Windows 11 kurulu onda olmuyor buyuk ihtimalle FreeSync desteklemiyor monitör ondan olabilir

E

Edge'de oluyor genellikle ama nadiren oluyor eskine nazaran mesela forumdaki konuları okurken oluyor bazen.

Aslında belki monitörden olabilir ablamın eski bir laptopu var Windows 11 kurulu onda olmuyor buyuk ihtimalle FreeSync desteklemiyor monitör ondan olabilir.

Hocam yok monitorden de olabilir tabii ama FreeSync gibi teknolojilerle alakasi yok merak etmeyin. Yuksek ihtimal performans ile alakali.

A

Tabii hocam deneyebilirsiniz.

Windows 11 animasyondan çok yiyor demişlerdi birkaç kişinin internet yavaşlaması ile karşı karşıya kalmış çünkü deneyeyim dedim

H
Tabii hocam deneyebilirsiniz.
Hocam bence win11 sorunlu sayfalar takılmasa bile çok nadiren yazarken mesela atıyorum technopatta bişey yazıyorum son yazdıgım şey 3 saniye falan gözükmüyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı