S syquee Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 RAM 16 Gb 3200 MHz SSD veya HDD modeli SanDisk 500 Gb SSD Ekran kartı Rtx 3060 Anakart Msi b550m pro-vdh wifi İşlemci Ryzen 5 5600 Merhaba 1 saat önce Windows 11 kurdum ama kulaklıktan sesi gitmiyor da gelmiyor da. Geçmeden önce bir sorun yoktu, sorun ne olabilir?
Merhaba 1 saat önce Windows 11 kurdum ama kulaklıktan sesi gitmiyor da gelmiyor da. Geçmeden önce bir sorun yoktu, sorun ne olabilir?
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 965 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 syquee dedi: Merhaba 1 saat önce Windows 11 kurdum ama kulaklıktan sesi gitmiyor da gelmiyor da. Geçmeden önce bir sorun yoktu, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklıdır muhtemelen takılı şekilde yükselttiysen sürücüler yüklenmemiş olabilir bir sök tak kulaklığı yüklenir. Artı 0 Eksi
syquee dedi: Merhaba 1 saat önce Windows 11 kurdum ama kulaklıktan sesi gitmiyor da gelmiyor da. Geçmeden önce bir sorun yoktu, sorun ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Sürücü kaynaklıdır muhtemelen takılı şekilde yükselttiysen sürücüler yüklenmemiş olabilir bir sök tak kulaklığı yüklenir.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.332 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2025 #3 Ses sürücüleri yüklü mü? Kontrol eder misiniz hocam? Artı 0 Eksi
KS KS S syquee Centipat Katılım 11 Ağustos 2024 Mesajlar 322 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #4 EBT11 dedi: Sürücü kaynaklıdır muhtemelen takılı şekilde yükselttiysen sürücüler yüklenmemiş olabilir bir sök tak kulaklığı yüklenir. Genişletmek için tıkla... Burhan61 dedi: Ses sürücüleri yüklü mü? Kontrol eder misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Yarın deneyip bilgilendirme yapacağım. Artı 0 Eksi
EBT11 dedi: Sürücü kaynaklıdır muhtemelen takılı şekilde yükselttiysen sürücüler yüklenmemiş olabilir bir sök tak kulaklığı yüklenir. Genişletmek için tıkla... Burhan61 dedi: Ses sürücüleri yüklü mü? Kontrol eder misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Yarın deneyip bilgilendirme yapacağım.