Windows 11'e geçiş sonrasında sistem şifre soruyor

Operyola

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e geçirmek istedim. Ardından bilgisayarıma Windows 11'i yükledim ve driverlerini güncelledim sonrasında ise yeniden başlattım ve böyle bir ekran aldım. Bilgisayarın kilidini açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Daha öncesinden herhangi bir parola belirlememiştim, haberiniz olsun.

Dosya Ekleri

• 1687710575778-1388747096.jpg
    1687710575778-1388747096.jpg
    214,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 16877106010171906462078.jpg
    16877106010171906462078.jpg
    166,3 KB · Görüntüleme: 57
Herkese merhaba, arkadaşlar, bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e geçirmek istedim. Ardından bilgisayarıma Windows 11'i yükledim ve sürücülerini güncelledim sonrasında ise yeniden başlattım ve böyle bir ekran aldım. Bilgisayarın kilidini açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Daha öncesinden herhangi bir parola belirlememiştim, haberiniz olsun.

Microsoft hesabının paralosa olabilir ya da eski şifren olmadı çözemiyorsan en son çare olarak W11 format USB'si hazırlayıp o şekil format at.

Herkese merhaba, arkadaşlar, bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e geçirmek istedim. Ardından bilgisayarıma Windows 11'i yükledim ve sürücülerini güncelledim sonrasında ise yeniden başlattım ve böyle bir ekran aldım. Bilgisayarın kilidini açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Daha öncesinden herhangi bir parola belirlememiştim, haberiniz olsun.

Hocam yeni kullanici açabiliyoraniz açip şifreri kırmaniz lazim.

Parolanız olmadığı için parola kısmını boş bırakıp yine parola kullanmak istemiyorsanız yeni parola ile ilgili yerleri de boş bırakın.

Parolanız olmadığı için parola kısmını boş bırakıp yine parola kullanmak istemiyorsanız yeni parola ile ilgili yerleri de boş bırakın.

Sağ ol oldu. Arkadaşlar vakit ayırıp çözüm sunduğumuz için hepinize teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı