Windows 11'e geçiş yapılır mı?

Oguz1717

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Sizden Windows 10'dan Windows 11'e geçilmesinin mantıklı olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Ben lisanslı bir Windows 10 kullanıcısıyım. Ve Microsoft'un yayınlanmış olduğu " PC health check " uygulamasını indirdim ve sistemimi kontrol ettiğim zaman bana Windows 11'e geçebileceğimi söylüyor. Ama sizin kişisel düşüncenizide merak ediyorum açıkçası. Sizce Windows 11'e temiz kurulum yapıp geçmek mantıklı mı? Burada sizden öğrenmek istediğim şey dosyalarımın kaybolmasını göze alayım mı değil, demek istediğim sizce Windows 11'de hatalar, donmalar, Windows 10'a göre gereksiz takılmalar, internet problemi gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Soruma cevap verirseniz çok sevinirim ayrıyeten işinize yarar diye de sistemimin özelliklerini alta bırakıyorum.

Ekran kartı: RTX 3060
İşlemci. AMD Ryzen 5 5600X
RAM: 3600MHz 32 GB ( 4 X 8 GB )
SSD: Corsair MP510 480GB M.2 SSD ( 3480 MB okuma / 2000 MB yazma )
Anakart: Gigabyte B550 DS3h
Sıvı soğutma: NZXT M.22

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Temiz kurulum yapmanız daha iyi, yükseltme yaptığınızda hatalar ile karşılaşma olasılığınız yüksek.
Windows 11'e geçebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,
Sizden Windows 10'dan Windows 11'e geçilmesinin mantıklı olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Ben lisanslı bir Windows 10 kullanıcısıyım. Ve Microsoft'un yayınlanmış olduğu " PC health check " uygulamasını indirdim ve sistemimi kontrol ettiğim zaman bana Windows 11'e geçebileceğimi söylüyor. Ama sizin kişisel düşüncenizide merak ediyorum açıkçası. Sizce Windows 11'e temiz kurulum yapıp geçmek mantıklı mı? Burada sizden öğrenmek istediğim şey dosyalarımın kaybolmasını göze alayım mı değil, demek istediğim sizce Windows 11'de hatalar, donmalar, Windows 10'a göre gereksiz takılmalar, internet problemi gibi sorunlarla karşılaşır mıyım? Soruma cevap verirseniz çok sevinirim ayrıyeten işinize yarar diye de sistemimin özelliklerini alta bırakıyorum.

Ekran kartı: RTX 3060.
İşlemci. AMD Ryzen 5 5600X.
RAM: 3600MHz 32 GB ( 4 X 8 GB )
SSD: Corsair MP510 480GB M.2 SSD ( 3480 MB okuma / 2000 MB yazma )
Anakart: Gigabyte B550 DS3h.
Sıvı soğutma: NZXT M.22

Şu anlık geçmeni tavsiye etmıyorum nedeni ise çönkü bende dün Windows 11 çöktü otomatiklen gürüntü ayarlarını değiştirdi kendiliğinden ve Valorant. Gibi oyunlar açmadı Windows 10 geçtim ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı